Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Υποψήφιος με την «Αναγέννηση» ο Αλέξης Αλεξόπουλος

Ο Αλέξης Αλεξόπουλος γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του πως στηρίζει την Τασούλα Κελεσίδου και θα είναι υποψήφιος με την «Αναγέννηση» στις επερχόμενες εκλογές του ΣΕΓΑΣ.

«Με το βάρος της ευθύνης που έχει όποιος φέρει τον τίτλο του προέδρου του Πανελληνίου ΓΣ, ίσως του ιστορικότερου αθλητικού σωματείου στίβου, τη μήτρα του κλασικού αθλητισμού στην Ελλάδα, χαιρετίζω την υποψηφιότητα της Τασούλας Κελεσίδου για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ, αποδέχομαι το κάλεσμά της και συστρατεύομαι κι εγώ στην προσπάθεια της «Αναγέννησης» για να δημιουργήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κάτι καλύτερο στον ελληνικό αθλητισμό. Ως παλιοί πρωταθλητές αλλά και ως διοικητικά στελέχη πλέον, γνωρίζουμε πολύ καλά τις δυσκολίες που θα υπάρξουν για να οδηγήσουμε τον στίβο μας σε έναν ανώτερο επίπεδο, αλλά οφείλουμε να το κάνουμε για τη νεολαία μας. Σήμερα ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ με την κίνηση της «Αναγέννησης» με τη δέσμευση πως αν με τιμήσουν τα σωματεία με την ψήφο τους, θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις στο πλευρό της Τασούλας Κελεσίδου για ένα στίβο με αγάπη και ενότητα. Ως πρόεδρος του Πανελληνίου ΓΣ καλώ κι εγώ όλα τα σωματεία να συμπορευθούν σε αυτήν την προσπάθεια, να γίνουμε μία ομάδα για την Αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού και να δημιουργήσουμε τον στίβο που ονειρευόμαστε όλοι εμείς. Χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς διακρίσεις, δηλαδή όλοι μαζί! Ο στίβος μας ενώνει!

Αλέξης Αλεξόπουλος Πρόεδρος Πανελληνίου ΓΣ».

Δείτε Επίσης

5Hours

H ΑΜΚΕ με τον διακριτικό τίτλο «ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΕΡΜΗΣ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ» διοργανώνει τον αγώνα/εκδήλωση 5hours ο οποίος είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Θεοφάνη- Ερμή ο οποίος χάθηκε άδικα στις 30 Ιανουαρίου 2022 στα Τζουμέρκα. Ο αγώνας ονομάζεται 5hours όσες και οι ώρες που ο Θεοφάνης-Ερμής περίμενε το ελικόπτερο αιμορραγώντας μετά από σοβαρό ατύχημα που είχε στο βουνό. […]