Υποψήφια για πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ η Τασούλα Κελεσίδου

Η Τασούλα Κελεσίδου με ανακοίνωσή της, που δημοσίευσε και στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, έκανε γνωστό πως θα είναι υποψήφια για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ με την παράταξη “Αναγέννηση” στις επερχόμενες εκλογές.

Αναλυτικά η δήλωσή της:

“Υπηρέτησα με ήθος, αυταπάρνηση και γενναιότητα τον Ελληνικό αθλητισμό! Είχα πάντα μέσα στην καρδιά μου τη χώρα μου, πήρα τη δύναμη της και νίκησα.Τίμησα τον Ελληνικό στίβο, με ταπεινότητα, συνέπεια και αγάπη.Ανήκω σε αυτόν τον χώρο, είναι η ζωή μου, από μικρό κοριτσάκι 12 ετών που γνώρισα τον αθλητισμό από δύο μοναδικούς εργάτες του στίβου, τον Λάζαρο Καλύβα και τον Γιάννη Χρίστογλου, μέχρι τη στιγμή που βρέθηκα δίπλα στο μεγάλο μου Δάσκαλο τον αείμνηστο Κώστα Σπανίδη, από τον οποίο έμαθα ακόμη και στις στιγμές θριάμβου να προτάσσω το Εμείς αντί για το Εγώ.

Σήμερα, ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για την θέση του Προέδρου του ΣΕΓΑΣ.Οι συνθήκες ωρίμασαν, το έναυσμα δόθηκε, ήρθε η ώρα της ενεργοποίησης και της συσπείρωσης όλων μας, δεν περισσεύει κανείς. Θέλω να απευθύνω κάλεσμα σε όλους τους παλιούς συναθλητές μου, στους νέους, στους προπονητές, στα σωματεία της ομοσπονδίας, στο φίλαθλο κόσμο, αλλά και στην σημερινή απελθούσα διοίκηση να πάμε μαζί. Να γίνουμε ομάδα για την Αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού και να δημιουργήσουμε τον στίβο που ονειρευόμαστε όλοι εμείς. Χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς διακρίσεις! Με γνωρίζετε όλοι πολύ καλά!Είμαι έτοιμη να πορευθώ μαζί σας γιατί ο στίβος μας ενώνει! Σας Ευχαριστώ από καρδιάς”.

Δείτε Επίσης

Tihio Race Ultra Edition 2024

Tihio Race Ultra Edition 2024

Όταν κλείνει η διοργάνωση του Tihio Race Ultra Edition και οι αθλητές μιλούν με τα καλύτερα λόγια τότε δεν μπορεί παρά να νιώθουμε ικανοποίηση αλλά και ευθύνη για την επόμενη χρονιά!