Πήρε το «πράσινο φως» η Σπυριδούλα Καρύδη

Τις προπονήσεις έχει ξεκινήσει η Σπυριδούλα Καρύδη, καθώς μετά τη μαγνητική που έκανε ο γιατρός της έδωσε το «πράσινο φως» να μπει κανονικά.

Του Τόλη Λελεκίδη

Τα νέα ήταν ευχάριστα για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που γυμνάζεται στο ΟΑΚΑ με τον Γιώργο Πομάσκι. Ο γιατρός του ΣΕΓΑΣ Διονύσης Χίσσας εξέτασε την νεαρή αθλήτρια και η μαγνητική είναι «καθαρή». Έτσι, θα μπει κανονικά στις προπονήσεις για να δει κιόλας αν το πόδι που είχε το πρόβλημα δεν θα την ενοχλήσει πάλι. Αν πάνε όλα καλά θα μπει κανονικά στη σεζόν του κλειστού, αλλά ο μεγάλος στόχος της είναι το καλοκαίρι ο ανοιχτός, με τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στο Μπέργκεν.

Ως γνωστόν η Κερκυραία άλτρια έφυγε από το «νησί των Φαιάκων» για να έρθει να συνεχίσει στην Αθήνα, δίπλα στον ομοσπονδιακό προπονητή, ενώ θα είναι δίπλα και στην κορυφαία Βούλα Παπαχρήστου, που επέστρεψε στον παλιό της προπονητή, μετά τη λύση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Βασιλικό.

Φέτος η Σπυριδούλα Καρύδη είχε μια εντυπωσιακή χρονιά, παρά το γεγονός πως η πανδημία με τον κορωνοϊό δημιούργησε πολλά προβλήματα στις προπονήσεις, αλλά και στους αγώνες, αφού αναβλήθηκαν ή ακυρώθηκαν πολλές διοργανώσεις. Πήδηξε στο τριπλούν 14,12μ. και στο μήκος 6,71μ.

Δείτε Επίσης

H ανώτατη τιμητική διάκριση της Πολωνίας στον Πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο

H ανώτατη τιμητική διάκριση της Πολωνίας στον Πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο

Η ανώτατη τιμητική διάκριση της Πολωνίας απονεμήθηκε στον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρο Καπράλο για την πολυετή και πολύπλευρη προσφορά του στο Ολυμπιακό κίνημα και για την επιτυχία των Ευρωπαϊκών Αγώνων Κρακοβία – Μαλοπόλσκα 2023.

Axd Sprint Triathlon στην Αλεξανδρούπολη στις 7/7/24

Axd Sprint Triathlon στην Αλεξανδρούπολη στις 7/7/24

➨ Έναρξη: 08.30πμ ➨ Εκκίνηση – Τερματισμός – Ζώνη Αλλαγών: Νέα Παραλιακή Ζώνη – Ανάπλαση ➨ Συνδιοργάνωση: ΔΡΟΜΕΑΣ ΘΡΑΚΗΣ –Τ.Ο.Ε ➨ Υποστήριξη: Δήμος Αλεξανδρούπολης ➨ Αποστάσεις: 750μ κολύμβηση – 20 χλμ ποδήλατο – 5 χλμ τρέξιμο ➨ Ο αγώνας είναι ατομικός ή σκυταλοδρομία (ομάδα με 2 ή 3 άτομα, που ο καθένας συμμετέχει σε ένα ή δύο […]