Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Τέλος η Παπαχρήστου με τον Βασιλικό

Η Βούλα Παπαχρήστου με τον Δημήτρη Βασιλικό έλυσαν τη συνεργασία τους.

Βούλα Παπαχρήστου
Του Τόλη Λελεκίδη

Οι δύο πλευρές αποφάσισαν πως δεν μπορούν να συνεχίσουν μαζί και ήδη είναι σε αναζήτησή νέου προπονητή. Μια απόφαση που πρέπει να είναι άμεση, καθώς η επόμενη χρονιά είναι γεμάτη με σημαντικές διοργανώσεις.

Να αναφέρουμε ότι ένα χρόνο περίπου ξεκίνησαν να είναι μαζί, μετά από ένα διάστημα που η πρωταθλήτρια του τριπλούν είχε λύσει τη συνεργασία της με τον Γιώργο Πομάσκι. Ο Δημήτρης Βασιλικός είχε αναλάβει την Ελληνίδα πρωταθλήτρια και αποδείχθηκε μια δύσκολη περίοδος, χωρίς μεγάλες διοργανώσεις λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Εν όψει της νέας σεζόν δεν ευόδωσε η συνεργασία τους και κοινή συναινέσει αποφάσισαν να διακόψουν.

Δείτε Επίσης

Διαδικτυακό Διαδραστικό Σεμινάριο «Η επίδραση της Καφεΐνης στην Απόδοση των αθλητών/ -τριών Τριάθλου και των αθλητών αντοχής

Τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου (21:00) το ελληνικό Triathlon Lab διοργανώνει webinar για την επίδραση της Καφεΐνης στην αερόβια απόδοση και ιδιαίτερα την επίδραση της Καφεΐνης στους αθλητές και αθλήτριες τριάθλου.

Τρέχοντας με την καρδιά

Δημήτρης Στεργίου Ειδικός Καρδιολόγος. Μετεκπαιδευθείς στην Υπερηχοκαρδιογραφία στο Nebraska Medical Center στις ΗΠΑ. Εξειδικευθείς στην Αθλητική Καρδιολογία και στις Μυοκαρδιοπάθειες στο St George’s University Hospital στο Λονδίνο.Επικεφαλής του Ιατρείου Αθλητικής Καρδιολογίας “Cardiosports”. Ο ολοένα αυξανόμενος αριθμός δρομέων σε αγώνες υψηλών καρδιακών απαιτήσεων, όπως ο ημιμαραθώνιος, ο μαραθώνιος, και οι υπερ-αποστάσεις, καθιστά επιβεβλημένη την ολοκληρωμένη παρουσίαση […]