Τέλος η Παπαχρήστου με τον Βασιλικό

Η Βούλα Παπαχρήστου με τον Δημήτρη Βασιλικό έλυσαν τη συνεργασία τους.

Βούλα Παπαχρήστου
Του Τόλη Λελεκίδη

Οι δύο πλευρές αποφάσισαν πως δεν μπορούν να συνεχίσουν μαζί και ήδη είναι σε αναζήτησή νέου προπονητή. Μια απόφαση που πρέπει να είναι άμεση, καθώς η επόμενη χρονιά είναι γεμάτη με σημαντικές διοργανώσεις.

Να αναφέρουμε ότι ένα χρόνο περίπου ξεκίνησαν να είναι μαζί, μετά από ένα διάστημα που η πρωταθλήτρια του τριπλούν είχε λύσει τη συνεργασία της με τον Γιώργο Πομάσκι. Ο Δημήτρης Βασιλικός είχε αναλάβει την Ελληνίδα πρωταθλήτρια και αποδείχθηκε μια δύσκολη περίοδος, χωρίς μεγάλες διοργανώσεις λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Εν όψει της νέας σεζόν δεν ευόδωσε η συνεργασία τους και κοινή συναινέσει αποφάσισαν να διακόψουν.

Δείτε Επίσης

Μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών και πιο έντονες συγκινήσεις από κάθε άλλη φορά υπόσχεται ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης - ZeniΘ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, αποτελώντας ένα αθλητικό γεγονός που χιλιάδες δρομείς επιλέγουν για την ποιότητα της διοργάνωσης και της φιλοξενίας, συνδυάζοντας αρμονικό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με τον αθλητισμό αναψυχής.

Σπάει όλα τα ρεκόρ ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ!

Μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών και πιο έντονες συγκινήσεις από κάθε άλλη φορά υπόσχεται ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, αποτελώντας ένα αθλητικό γεγονός που χιλιάδες δρομείς επιλέγουν για την ποιότητα της διοργάνωσης και της φιλοξενίας, συνδυάζοντας αρμονικό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με τον αθλητισμό αναψυχής.