Το Βαλκανικό καλεντάρι του 2021

Η Βαλκανική Ομοσπονδία απέστειλε στις ομοσπονδίες-μέλη της την πρόταση για το καλεντάρι στίβου για τη νέα χρονιά, με ένα ερωτηματικό που αφορά το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Α-Γ.

Του Τόλη Λελεκίδη

Η ABAF προτείνει 26-27 Ιουνίου, μόνο που τότε έχει δώσει ένα από τα δύο «παράθυρα» η World Athletics για τη διεξαγωγή των εθνικών πρωταθλημάτων. Έτσι, μόνη ανοιχτή ημερομηνία μένει 5-6 Ιουνίου. Κάτι που δημιουργεί πρόβλημα, αν περάσει η ημερομηνία 26-27 Ιουνίου, σε πολλές ομοσπονδίες που ήθελαν να υπάρχει ενδιάμεσος αγώνας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων. Φυσικά είναι μια πρόταση της ABAF που θα συζητηθεί.

Να αναφέρουμε ότι το Βαλκανικό Πρωτάθλημα θα γίνει 26-27 Ιουνίου στην πόλη της Σερβίας Νόβι Παζάρ.

Αναλυτικά το καλεντάρι που προτείνει η ABAF:

Δείτε Επίσης

«Ο Δρόμος των Μουσών» - 18/08/2024

«Ο Δρόμος των Μουσών» – 18/08/2024

Ο Εκπολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος της Άνω Μηλιάς Πιερίας με τη συνεργασία του Συλλόγου Δρομέων ΑΠΣΔ ΠΙΕΡΙΑΣ ΖΕΥΣ και του Δήμου Κατερίνης διοργανώνουν, για Δέκατη χρονιά, τον Αγώνα Δρόμου Βουνού με τον διακριτικό τίτλο, «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΩΝ» 10χλμ στην Άνω Μηλιά.

Το πρόγραμμα της Team Hellas στους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024

Το πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τους προκριματικούς αγώνες και χωρίς την κλήρωση στα αθλήματα και στα γκρουπ. ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ Kωπηλασία 10:00 προκριματικά σκιφ ανδρών – Στέφανος Ντούσκος Κολύμβηση 12:00 προκριματικά 100μ πεταλούδα γυναικών – Αννα Ντουντουνάκη, Γεωργία Δαμασιώτη 4Χ100μ ελεύθερο ανδρών  – Στέργιος Μπίλας/Ανδρέας Βαζαίος/Κριστιάν Γκολομέεβ/Οδυσσέας Μελαδίνης ή […]