Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Στην Ελλάδα ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στίβου Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στίβου, Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ ήρθε στην Ελλάδα, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες του συνεδρίου της Βαλκανικής Ένωσης (ABAF) και παράλληλα να δώσει το παρών στο Γκαλά βράβευσης των κορυφαίων του 2022.

Στην Ελλάδα ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στίβου Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ

Ο πρόεδρος της ΕΑ μαζί με το μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στίβου και ειδικό γραμματέα του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτη Δημάκο, συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ), Σπύρο Καπράλο.

Ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος με τον πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στίβου Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ και τον ειδικό γραμματέα του ΣΕΓΑΣ Παναγιώτη Δημάκο

Στη διάρκεια της συνάντησης τους δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουν για τον ελληνικό στίβο, τον αθλητισμό γενικότερα, αλλά και για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στη Σιλέσια. Η κορυφαία διοργάνωση της θερινής περιόδου για τον ευρωπαϊκό στίβο, αποτελεί φέτος μέρος των Ευρωπαϊκών Αγώνων, διοργάνωση των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπής, όπου πρόεδρος είναι ο Σπύρος Καπράλος.

Το συνέδριο της ABAF θα γίνει το πρωί της Τετάρτης (7/12) στο Grand Hyatt, ενώ στον ίδιο χώρο το απόγευμα στις 19.00 θα βραβευθούν οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες των Βαλκανίων του 2022.

Δείτε Επίσης

Οι Γραμματείες παραλαβής του 1ο Olympic Village Run

Οι Γραμματείες παραλαβής του 1ο Olympic Village Run

Με το κλείσιμο των εγγραφών και μπαίνοντας στη τελική ευθεία για την διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 09 Οκτωβρίου, η Οργανωτική Επιτροπή ενημερώνει τους συμμετέχοντες δρομείς για τον τρόπο παραλαβής των πακέτων συμμετοχής.