Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Μεγάλη συμμετοχή στο διαδικτυακό σεμινάριο σφαιροβολίας

Μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον είχε το διαδικτυακό σεμινάριο Σφαιροβολίας, το οποίο διοργάνωσε η Ομοσπονδία το Σάββατο (3/12).

Μεγάλη συμμετοχή στο διαδικτυακό σεμινάριο σφαιροβολίας

Ο Γιάννης Μπαρλής, ο Γιώργος Μποτσκαριώβ και ο Ανέστης Καλτσίδης παρακολούθησαν τον περασμένο Οκτώβριο σεμινάριο της ΕΑ για τη σφαιροβολία με τη συμμετοχή διακεκριμένων τεχνικών, τις εισηγήσεις των οποίων παρουσίασαν το Σάββατο (3/12) στους συναδέλφους τους.

Το διαδικτυακό σεμινάριο είχε μεγάλη ανταπόκριση αφού μετείχαν σε αυτό περισσότεροι από 80 προπονητές από την Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ μέσα από τις παρουσιάσεις δόθηκε η ευκαιρία για εποικοδομητική συζήτηση για θέματα που αφορούν στην προπονητική διαδικασία και τον τρόπο προσέγγισή της.

Τις παρουσίες έκαναν οι τεχνικοί Γιάννης Μπαρλής (μίλησε για τον προπονητή Paolo Del Soglio) και Ανέστης Καλτσίδης (παρουσίασε το πρόγραμμα του προπονητή Paul Wilson), τον γενικό συντονισμό είχε ο τομεάρχης ρίψεων Χρήστος Παπαδόπουλος, ενώ την ευκαιρία να συμμετάσχει στη διαδικασία είχε και ο τομεάρχης αλμάτων, Γιώργος Πομάσκι.

Δείτε Επίσης

Τα εκπαιδευτικά εργαστήρια του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης καλωσόρισαν τη νέα χρονιά- Νέος κύκλος ξεκινά

Τα εκπαιδευτικά εργαστήρια του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης καλωσόρισαν τη νέα χρονιά- Νέος κύκλος ξεκινά

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023, πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης, η παιδική γιορτή του Εκπαιδευτικού Εργαστηρίου Μαγειρικής και Υγιεινής Διατροφής “Πάμε Μαγειρεύοντας” για το καλωσόρισμα της νέας χρονιάς και την ολοκλήρωση του Ά Κύκλου Συναντήσεων.

5Hours

Το ατύχημα του Θεοφάνη-Ερμή πριν 8 μήνες στα Τζουμέρκα που είχε σαν αποτέλεσμα τον άδικο χαμό του ανέδειξε τα τεράστια κενά που υπάρχουν στην παροχή των άμεσων πρώτων βοηθειών στη χώρα μας.