Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Στην ατζέντα οι αγώνες!

ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΜΙΤΙΝΓΚ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ… ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΡΟΥΝ

Η Νικόλ Κυριακοπούλου δεν διέκοψε σχεδόν καθόλου τις προπονήσεις στη διάρκεια των γιορτών, καθώς προετοιμάζεται έχοντας βάλει σαν πρώτο στόχο τη φετινή σεζόν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στο Τόρουν. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια συνεχίζει τις προπονήσεις της στον Αγιο Κοσμά, υπό τις οδηγίες του προπονητή και συζύγου της Ανδρέα Λιναρδάτου και υπό το πρόγραμμα και την παρακολούθηση του Στιβ Ρίπον. Δυστυχώς η πανδημία με τον κορωνοϊό και οι περιορισμοί που υπάρχουν και στη Φινλανδία, μη επιτρέποντας την είσοδο στη χώρα ταξιδιωτών από το εξωτερικό, δεν κατέστη δυνατόν να πάει στη σκανδιναβική χώρα για να κάνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας μαζί με τον προπονητή της.

Πάντως, μέχρι τώρα οι προπονήσεις πάνε πολύ καλά και αυτό που περιμένει η κορυφαία επικοντίστρια είναι οι αγώνες. Ηδη έχει διαμορφώσει την «ατζέντα» της για τους αγώνες στον κλειστό. Αν πάνε όλα καλά και δεν υπάρχουν ακυρώσεις ή άλλα προβλήματα λόγω του Covid-19, θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Ιανουαρίου στο μίτινγκ στη Λιλ. Συγκεκριμένα θα πάρει μέρος σε μίτινγκ επί κοντώ που θα γίνει στο Τουρκoυάν, βόρεια της Λιλ.

Εν συνεχεία έχει κλείσει άλλα δύο μίτινγκ επί γαλλικού εδάφους, στις 6 Φεβρουαρίου στο Ρουέν και στις 9 του ίδιου μήνα στο Λιεβέν. Στα αγωνιστικά της σχέδια είναι και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού που είναι προγραμματισμένο στις 13-14 Φεβρουαρίου στο ΣΕΦ, ενώ περιμένει απάντηση και από το μίτινγκ στη Μαδρίτη στις 24 Φεβρουαρίου.

Πηγή: Sportday

Δείτε Επίσης

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη λαμπερή βραδιά των Gazzetta Awards by bwin!

Περίοπτη θέση στη λαμπερή βραδιά των ετήσιων αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards by bwin, που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της διοργάνωσης στον αθλητισμό!