Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Καρλσρούη ο Τεντόγλου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΜΙΤΙΝΓΚ

Ο Μίλτος Τεντόγλου συνεχίζει στο ΟΑΚΑ την προετοιμασία της έχοντας βάλει ως πρώτο στόχο με τον προπονητή του Γιώργο Πομάσκι την περίοδο του κλειστού και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Τόρουν. Στα πλαίσια αυτά θα μπει σε αγώνες για να προετοιμαστεί καλύτερα και ένα από τα δυνατά μίτινγκ που θα μετάσχει είναι στην Καρλσρούη στις 29 Ιανουαρίου. Πρόκειται για αγώνα της σειράς World Indoor Tour και οι Γερμανοί διοργανωτές ανακοίνωσαν τον Ελληνα πρωταθλητή και τους πρώτους αντιπάλους του που θα είναι ο Κουβανός Χουάν Μιγκέλ Ετσεβαρία, ο Ισπανός Εουσέμπιο Κάσερες και ο Γερμανός Τζούλιαν Χάουαρντ.

Πηγή: Sportday

Δείτε Επίσης

Kavala Trail Run

Την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 ο Σύλλογος Χιονοδρομίας – Ορειβασίας Καβάλας και ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας θα πραγματοποιήσουν στο περιαστικό δάσος της πόλης για όγδοη συνεχόμενη χρονιά τον αγώνα ορεινού τρεξίματος με την ονομασία Kavala Trail Run απόστασης 13χλμ.

Επιστροφή στις προπονήσεις για την Τζένγκο, με υψηλές προσδοκίες ξεκίνησε το γκρουπ Μποτσκαριώβ

Επιστροφή στις προπονήσεις για την Τζένγκο, με υψηλές προσδοκίες ξεκίνησε το γκρουπ Μποτσκαριώβ

Η Ελίνα Τζένγκο ήταν δίχως αμφιβολία ένα από τα πρόσωπα της φετινής περιόδου, αφού λίγο πριν τα 20 της χρόνια κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου με την εντυπωσιακή βολή στα 65,81 μέτρα.