Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Καρλσρούη ο Τεντόγλου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΜΙΤΙΝΓΚ

Ο Μίλτος Τεντόγλου συνεχίζει στο ΟΑΚΑ την προετοιμασία της έχοντας βάλει ως πρώτο στόχο με τον προπονητή του Γιώργο Πομάσκι την περίοδο του κλειστού και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Τόρουν. Στα πλαίσια αυτά θα μπει σε αγώνες για να προετοιμαστεί καλύτερα και ένα από τα δυνατά μίτινγκ που θα μετάσχει είναι στην Καρλσρούη στις 29 Ιανουαρίου. Πρόκειται για αγώνα της σειράς World Indoor Tour και οι Γερμανοί διοργανωτές ανακοίνωσαν τον Ελληνα πρωταθλητή και τους πρώτους αντιπάλους του που θα είναι ο Κουβανός Χουάν Μιγκέλ Ετσεβαρία, ο Ισπανός Εουσέμπιο Κάσερες και ο Γερμανός Τζούλιαν Χάουαρντ.

Πηγή: Sportday

Δείτε Επίσης

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Υποστήριξη κορυφαίου επιπέδου για κάθε έναν από τους συμμετέχοντες στους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος, καθώς και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων για όλη την οικογένεια, περιλαμβάνει ο 18ος Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, που υπόσχεται να συνεχίσει την απόλυτα επιτυχημένη παράδοσή του και να ανεβάσει φέτος τον πήχη ακόμα ψηλότερα!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφώνγια τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφών για τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Την παράταση των εγγραφών αποφάσισε η Οργανωτική Επιτροπή του 18ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, ανταποκρινόμενη στο εντυπωσιακό ενδιαφέρον για συμμετοχή στη μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα!