Διεθνείς ειδήσεις

Τις τελευταίες ημέρες συνέβησαν διάφορα γεγονότα στο εξωτερικό και το Athleticsmagazine σας τα παρουσιάζει.

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Ο Βρετανός James Dasaolu θέλει να αγωνιστεί τόσο στους θερινούς, όσο και στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στα σπριντ και το μπόμπσλεϊ αντίστοιχα.

ΗΠΑ: Ένα νέο μίτινγκ είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο Όστιν του Τέξας στις 26 και 27 Φεβρουαρίου.

ΙΣΡΑΗΛ: Σε αγώνα στο Τελ Αβίβ στα 10χλμ. νικητής ήταν ο Tadesse Getahon σε 13.44 που είναι ρεκόρ Ισραήλ. Στις γυναίκες κέρδισε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Chemtai Salpeter σε 15.28.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Πέθανε σε ηλικία 65 ετών στην Ουκρανία ο Vladimir Kiselyov, ο οποίος είχε κατακτήσει αγωνιζόμενος με τη Σοβιετική Ένωση το χρυσό μετάλλιο στη σφαιροβολία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1980 στη Μόσχα.

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Το μίτινγκ Karsten Warholm που ήταν να γίνει στη γενέτειρά του την πόλη Ούλσταϊνβικ στις 29 Ιανουαρίου δεν θα διεξαχθεί.

ΡΩΣΙΑ: Ο Mikhail Akimenko πέρασε τα 2,30μ. στο ύψος και ήταν ο νικητής σε μίτινγκ στο Εκατέρινμπουργκ, ενώ στις γυναίκες η Mariya Lasitskene πέρασε το 1,92μ. Ακολούθησε ο Daniil Tsyplakov με 2,25μ. και η Anna Chicherova με 1,89μ. Στα 60μ. πρώτος ήταν ο Igor Obraztsov με 6.57 και στις γυναίκες η Kristina Makarenko σε 7.23.

ΣΟΥΗΔΙΑ: Ο Andreas Gustafsson κέρδισε το έπταθλο στο μίτινγκ συνθέτων που έγινε στο Νόρκεπινγκ συγκεντρώνοντας 5.251β.

Δείτε Επίσης

Μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών και πιο έντονες συγκινήσεις από κάθε άλλη φορά υπόσχεται ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης - ZeniΘ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, αποτελώντας ένα αθλητικό γεγονός που χιλιάδες δρομείς επιλέγουν για την ποιότητα της διοργάνωσης και της φιλοξενίας, συνδυάζοντας αρμονικό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με τον αθλητισμό αναψυχής.

Σπάει όλα τα ρεκόρ ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ!

Μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών και πιο έντονες συγκινήσεις από κάθε άλλη φορά υπόσχεται ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, αποτελώντας ένα αθλητικό γεγονός που χιλιάδες δρομείς επιλέγουν για την ποιότητα της διοργάνωσης και της φιλοξενίας, συνδυάζοντας αρμονικό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με τον αθλητισμό αναψυχής.