Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Διεθνείς ειδήσεις

Τις τελευταίες ημέρες συνέβησαν διάφορα γεγονότα στο εξωτερικό και το Athleticsmagazine σας τα παρουσιάζει.

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Ο Βρετανός James Dasaolu θέλει να αγωνιστεί τόσο στους θερινούς, όσο και στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στα σπριντ και το μπόμπσλεϊ αντίστοιχα.

ΗΠΑ: Ένα νέο μίτινγκ είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο Όστιν του Τέξας στις 26 και 27 Φεβρουαρίου.

ΙΣΡΑΗΛ: Σε αγώνα στο Τελ Αβίβ στα 10χλμ. νικητής ήταν ο Tadesse Getahon σε 13.44 που είναι ρεκόρ Ισραήλ. Στις γυναίκες κέρδισε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Chemtai Salpeter σε 15.28.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Πέθανε σε ηλικία 65 ετών στην Ουκρανία ο Vladimir Kiselyov, ο οποίος είχε κατακτήσει αγωνιζόμενος με τη Σοβιετική Ένωση το χρυσό μετάλλιο στη σφαιροβολία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1980 στη Μόσχα.

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Το μίτινγκ Karsten Warholm που ήταν να γίνει στη γενέτειρά του την πόλη Ούλσταϊνβικ στις 29 Ιανουαρίου δεν θα διεξαχθεί.

ΡΩΣΙΑ: Ο Mikhail Akimenko πέρασε τα 2,30μ. στο ύψος και ήταν ο νικητής σε μίτινγκ στο Εκατέρινμπουργκ, ενώ στις γυναίκες η Mariya Lasitskene πέρασε το 1,92μ. Ακολούθησε ο Daniil Tsyplakov με 2,25μ. και η Anna Chicherova με 1,89μ. Στα 60μ. πρώτος ήταν ο Igor Obraztsov με 6.57 και στις γυναίκες η Kristina Makarenko σε 7.23.

ΣΟΥΗΔΙΑ: Ο Andreas Gustafsson κέρδισε το έπταθλο στο μίτινγκ συνθέτων που έγινε στο Νόρκεπινγκ συγκεντρώνοντας 5.251β.

Δείτε Επίσης

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Υποστήριξη κορυφαίου επιπέδου για κάθε έναν από τους συμμετέχοντες στους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος, καθώς και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων για όλη την οικογένεια, περιλαμβάνει ο 18ος Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, που υπόσχεται να συνεχίσει την απόλυτα επιτυχημένη παράδοσή του και να ανεβάσει φέτος τον πήχη ακόμα ψηλότερα!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφώνγια τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφών για τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Την παράταση των εγγραφών αποφάσισε η Οργανωτική Επιτροπή του 18ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, ανταποκρινόμενη στο εντυπωσιακό ενδιαφέρον για συμμετοχή στη μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα!