Διεθνείς ειδήσεις

Τις τελευταίες ημέρες συνέβησαν διάφορα γεγονότα στο εξωτερικό και το Athleticsmagazine σας τα παρουσιάζει.

ΒΕΛΓΙΟ: Η Nafissatou Thiam βρίσκεται στη Γουαδελούπη για προετοιμασία.

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Δεν θα διεξαχθούν φέτος τα πρωταθλήματα κλειστού και ανωμάλου δρόμου της Ουαλίας.

ΓΑΛΛΙΑ: Ο Renaud Lavillenie σχεδιάζει να κάνει πρεμιέρα στη σεζόν στο μίτινγκ στο Μπορντό στις 16 Ιανουαρίου. Στις 31 του μήνα θ’ αγωνιστεί και στο Τουρκουάν και ένας από τους αντιπάλους του θα είναι ο Αμερικανός Jacob Wooten, ενώ στις γυναίκες επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της η Βελγίδα Fanny Smets.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Το μίτινγκ στην Καρλσρούη θα γίνει κανονικά στις 29 Ιανουαρίου, χωρίς θεατές.


ΗΠΑ: Η Αμερικανίδα αθλήτρια των μεσαίων αποστάσεων Kyle Merber ανακοίνωση την αποχώρησή της από την ενεργό δράση μέσω του Ινσταγκραμ.

ΟΡΕΓΚΟΝ: Η Οργανωτική Επιτροπή «Ορεγκον 22» που διοργανώνει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα από 15 ως 25 Ιουλίου του 2022 στο στάδιο Χάγιαρντ και αναμένεται να πάρουν μέρος 2.000 αθλητές από 200 χώρες, άνοιξε διαγωνισμό για όλες τις υπηρεσίες που αφορούν τους αγώνες.


ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Viktor Orban σε δηλώσεις του είπε: «Θέλω να ζήσω να βλέπω την Ουγγαρία να φιλοξενεί Ολυμπιακούς Αγώνες.


ΣΟΥΗΔΙΑ: Σε αγώνα στο Νόρκεπινγκ η Σουηδέζα Bianca Salming κέρδισε το πένταθλο με 4.118β.

ΤΣΕΧΙΑ: Ακυρώθηκαν τα μίτινγκ μετά μουσικής του ύψους σε Χουστοπέτσε και Τρίνετς λόγω της πανδημίας, τα οποία ήταν προγραμματισμένα για τις 6 και 9 Φεβρουαρίου αντίστοιχα.

Δείτε Επίσης

Tihio Race Ultra Edition 2024

Tihio Race Ultra Edition 2024

Όταν κλείνει η διοργάνωση του Tihio Race Ultra Edition και οι αθλητές μιλούν με τα καλύτερα λόγια τότε δεν μπορεί παρά να νιώθουμε ικανοποίηση αλλά και ευθύνη για την επόμενη χρονιά!