Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Σταθερός με 8,02μ. στο μίτινγκ του Μετς

Τη σταθερότητα του σε άλματα πάνω από τα 8,00 μ. επιβεβαίωσε ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος αγωνίστηκε σήμερα στο μίτινγκ στην πόλη Μετς.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος σε ανοιχτό και κλειστό στίβο έκανε σήμερα τον δεύτερο αγώνα του στη σεζόν, στον οποίο είχε καλύτερο άλμα στα 8,02 μέτρα, επίδοση που του έδωσε τη δεύτερη θέση, πίσω από τον Μάικελ Μασό, που είχε το ίδιο άλμα.

Ο Τεντόγλου δείχνει πως σύντομα θα είναι σε θέση να κυνηγήσει ακόμη μεγαλύτερα άλματα και να απειλήσει το ρεκόρ του στον κλειστό το οποίο είναι 8,38 μέτρα. Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι θα παραμείνει στη Γαλλία, ώστε την Τρίτη (9/2) να αγωνιστεί στο μίτινγκ στη Λιεβέν. Την ίδια διαδρομή θα ακολουθήσει και ο Ανδρέας Πανταζής που αγωνίστηκε σήμερα στο τριπλούν στη διοργάνωση στη Μετς και κατέλαβε την πέμπτη θέση με 15,64 μέτρα. Ο νεαρός άλτης του τριπλούν έκανε τον πρώτο του αγώνα, μετά το ατύχημα που είχε τον περασμένο Δεκέμβριο. Ο Πανταζής θα επιδιώξει ένα καλύτερο άλμα στον αγώνα της Τρίτης στη Λιεβέν.

Φωτογραφία: azsportsimages

Δείτε Επίσης

Συνεχίζει… ακάθεκτη με στόχο τους αγώνες του χειμώνα

Στην Ελλάδα συνεχίζει την προετοιμασία της για την επόμενη χρονιά η Νικόλ Κυριακοπούλου ευελπιστώντας πως σύντομα θα μπορέσει να ταξιδέψει στη Φινλανδία, προκειμένου να βρεθεί κοντά στον προπονητή της Στιβ Ρίπον.