Αγωνιστική δράση σε Σόφια και Βελιγράδι

Στα εθνικά Πρωταθλήματα της Σερβίας και της Βουλγαρίας αγωνίστηκαν σήμερα αθλητές και αθλήτριες από τη χώρα μας.

Στη Σερβία,  ο Χρήστος Παπούλιας διένυσε τα 1.500 μ. σε 3.51.56 και βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ, το οποίο ήταν 3.56.59 από την περσινή χρονιά.

Ο 23χρονος, ο οποίος έδειξε σε καλή κατάσταση, αύριο θα έχει την ευκαιρία να μπει και στα 3.000 μ. με στόχο ένα χρόνο καλύτερο από το 8.37.59, που πέτυχε φέτος. Στην ίδια απόσταση έκανε ντεμπούτο η Αναστασία Μαρινάκου, που όμως δεν έμεινε ικανοποιημένη από το 4.32.79, που σημείωσε. Η αθλήτρια θα κάνει αύριο και 3.000 μ., στο πλαίσιο της προπόνησης της και πλέον στρέφει την προσοχή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, εκεί όπου θέλει μια καλή παρουσία στα 1.500 μέτρα. 

Η Κορίνα Πολίτη πέτυχε 55.65 στα 400 μ. σε μια κούρσα που δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε, ενώ λίγο πίσω της ακολο9ύθησε η Ανδριάνα Φέρρα με 56.12.

Έντονη ελληνική παρουσία υπήρχε και στο εθνικό πρωτάθλημα Βουλγαρίας, στη Σόφια. Στα 60 μ. η Αλάνα Μπερν πέτυχε 7.51 στα 60 μ., ενώ στην ίδια απόσταση η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου σημείωσε 7.64. Στη σφαιροβολία η Σοφία Καϊσίδου είχε καλύτερη βολή στα 14,73 μ. και πλησίασε το ρεκόρ της στον κλειστό, το οποίο είναι 14,80 μέτρα.
Στα 60 μ. των Ανδρών ο Δημήτρης Χρυσάφης άνοιξε τη χρονιά με 6.81 ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ και έδειξε πως έχει περιθώριο να τρέξει ακόμη γρηγορότερα. Στην ίδια απόσταση, ο Θοδωρής Βροντινός έκανε άκυρη εκκίνηση και ο Μιχάλης Κιάφας σημείωσε 6.97.

Δείτε Επίσης

Μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών και πιο έντονες συγκινήσεις από κάθε άλλη φορά υπόσχεται ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης - ZeniΘ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, αποτελώντας ένα αθλητικό γεγονός που χιλιάδες δρομείς επιλέγουν για την ποιότητα της διοργάνωσης και της φιλοξενίας, συνδυάζοντας αρμονικό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με τον αθλητισμό αναψυχής.

Σπάει όλα τα ρεκόρ ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ!

Μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών και πιο έντονες συγκινήσεις από κάθε άλλη φορά υπόσχεται ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, αποτελώντας ένα αθλητικό γεγονός που χιλιάδες δρομείς επιλέγουν για την ποιότητα της διοργάνωσης και της φιλοξενίας, συνδυάζοντας αρμονικό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με τον αθλητισμό αναψυχής.