Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Στα 19,87μ. το ντεμπούτο του στη σεζόν

Ο Κυριάκος Ζώτος πραγματοποίησε δυναμικό ντεμπούτο στη σεζόν, στη διάρκεια του εθνικού πρωταθλήματος της Βουλγαρίας στη Σόφια.

Ο πρωταθλητής της σφαιροβολίας συμμετείχε στον απευθείας τελικό του αγωνίσματος με την παρουσία 18 αθλητών και πέτυχε 19,87 μ. για να αφήσει πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια. Ο ρίπτης του Στάθη Χατζηστάθη φαίνεται πως στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ερχόμενης εβδομάδας θα είναι σε θέση να διεκδικήσει βολές πάνω από τα 20,00 μ. και γιατί όχι και κοντά στα 20,20 μ., που είναι το ρεκόρ του στον κλειστό στίβο. Ο Ζώτος είχε δύο μεγάλες άκυρες βολές, ενώ είχε προσπάθεια και στα 19,64 μέτρα.

Δείτε Επίσης

Ψηφίζονται στη Βουλή οι διατάξεις για τα πριμ κλειστού στίβου και κολύμβησης

Για την τροπολογία του Υφυπουργείου Αθλητισμού σε σ/ν του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με διατάξεις που ρυθμίζουν, μεταξύ άλλων, τα ζητήματα των πριμ για επιτυχίες σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κλειστού στίβου και κολύμβησης από το 2016 και εντεύθεν, τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. «Η αθλητική πολιτική μας […]