Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Ρώμη και Κατοβίτσε υποψήφιες για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2024

Δύο πόλεις κατέθεσαν υποψηφιότητα για την ανάληψη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2024.

Του Τόλη Λελεκίδη

Η Ρώμη και το Κατοβίτσε θα «παλέψουν» για το χρίσμα που θα αποφασίσει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου το επόμενο διάστημα. Η διοργάνωση θα «διαδεχθεί» αυτή που είναι προγραμματισμένη για το 2022 στο Μόναχο, ενώ ν’ αναφέρουμε πως ακυρώθηκε η φετινή διοργάνωση που ήταν να γίνει στο Παρίσι.

Η ιταλική πρωτεύουσα θέλει να αναλάβει τους αγώνες για δεύτερη φορά μετά το 1974 και για τρίτη στη γειτονική χώρα, αφού είχαν πραγματοποιηθεί το 1934 στο Τορίνο. Από την άλλη η πόλη της Πολωνίας αν θα αναλάβει τους αγώνες θα είναι η πρώτη φορά και για τη χώρα.

Επίσης, η Τουρκία έθεσε υποψηφιότητα με την Κωνσταντινούπολη για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού του 2023 και η Φινλανδία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 του 2023.

Δείτε Επίσης

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη λαμπερή βραδιά των Gazzetta Awards by bwin!

Περίοπτη θέση στη λαμπερή βραδιά των ετήσιων αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards by bwin, που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της διοργάνωσης στον αθλητισμό!