Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Ρώμη και Κατοβίτσε υποψήφιες για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2024

Δύο πόλεις κατέθεσαν υποψηφιότητα για την ανάληψη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2024.

Του Τόλη Λελεκίδη

Η Ρώμη και το Κατοβίτσε θα «παλέψουν» για το χρίσμα που θα αποφασίσει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου το επόμενο διάστημα. Η διοργάνωση θα «διαδεχθεί» αυτή που είναι προγραμματισμένη για το 2022 στο Μόναχο, ενώ ν’ αναφέρουμε πως ακυρώθηκε η φετινή διοργάνωση που ήταν να γίνει στο Παρίσι.

Η ιταλική πρωτεύουσα θέλει να αναλάβει τους αγώνες για δεύτερη φορά μετά το 1974 και για τρίτη στη γειτονική χώρα, αφού είχαν πραγματοποιηθεί το 1934 στο Τορίνο. Από την άλλη η πόλη της Πολωνίας αν θα αναλάβει τους αγώνες θα είναι η πρώτη φορά και για τη χώρα.

Επίσης, η Τουρκία έθεσε υποψηφιότητα με την Κωνσταντινούπολη για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού του 2023 και η Φινλανδία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 του 2023.

Δείτε Επίσης

Ατομικό ρεκόρ ο Φραντζεσκάκης στην Πολωνία

Ζαχαρένια Πιλιτσίδου Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης αγωνίστηκε εχθές Κυριακή στο μίτινγκ “Καμίλα Σκολιμόβσκα”, που γίνεται στη μνήμη της σπουδαίας σφυροβόλου στο Χόρζοφ της Πολωνίας. Ο ανερχόμενος πρωταθλητής της σφυροβολίας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, αφού έστειλε τη σφύρα στα 76,78 μ. στην έκτη και τελευταία του προσπάθεια και βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ. Ο Φραντζεσκάκης είχε δείξει […]