Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Πληθαίνουν οι υποψήφιοι για την RusAF

Πέντε έγιναν οι υποψήφιοι για την προεδρία της Ρωσικής ομοσπονδίας στίβου.

Του Τόλη Λελεκίδη

Στους τέσσερις που είχαν ανακοινωθεί το προηγούμενο διάστημα, προστέθηκε και επίσημα, ο Oleg Kurbatov. Ο επικεφαλής της ρωσικής ομοσπονδίας επιβεβαίωσε πως θα είναι υποψήφιος για το χρίσμα στις εκλογές που είναι προγραμματισμένες για τις 30 Νοεμβρίου.

Να θυμίσουμε ότι υποψήφιοι είναι ακόμη η ολυμπιονίκης Irina Privalova, ο ατζέντης Mikhail Gusev και ο πρώην σπρίντερ Andrey Shlyapnikov και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας τριάθλου της χώρας, Piotr Ivanov.

Δείτε Επίσης

Με οδηγό τη Hellenic Train τρέχουμε με ασφάλεια στον 39ο ΑΜΑ

Με οδηγό τη Hellenic Train τρέχουμε με ασφάλεια στον 39ο ΑΜΑ

Η HELLENIC TRAIN, μέλος του Ομίλου Ferrovie dello Stato Italiane (FS), της τρίτης μεγαλύτερης σιδηροδρομικής εταιρείας στην Ευρώπη, συνεργάζεται με τον ΣΕΓΑΣ και συμμετέχει για ακόμη μία χρονιά στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας 2022, δείχνοντας έμπρακτα την υποστήριξή της στη γιορτή του μεγαλύτερου κλασικού αθλητικού γεγονότος, παγκόσμιας εμβέλειας.

Μένω σπίτι και διαβάζω βιβλία

του Στάθη Ταλιατούδα Ήταν μια συνηθισμένη μέρα στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας μας στη Τζέντα.  Το International Red Sea Film Festival και η δεύτερη εκδοχή του μουσικού φεστιβάλ MDL Beast που δουλεύαμε είχαν ακυρωθεί πριν λίγες μέρες λόγω του Covid 19 και εμείς είχαμε  περισσότερο χρόνο ώστε να σχεδιάσουμε όλα τα events του Ιουνίου και […]