Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Συνεχίζει… ακάθεκτη με στόχο τους αγώνες του χειμώνα

Στην Ελλάδα συνεχίζει την προετοιμασία της για την επόμενη χρονιά η Νικόλ Κυριακοπούλου ευελπιστώντας πως σύντομα θα μπορέσει να ταξιδέψει στη Φινλανδία, προκειμένου να βρεθεί κοντά στον προπονητή της Στιβ Ρίπον.

Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ μέχρι τότε συνεχίζει σε εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία της στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά χρησιμοποιώντας την τεχνολογία ως μέσω επικοινωνία με τον προπονητή της. “Από τη στιγμή που η κατάσταση είναι τέτοια και δεν επιτρέπει ούτε εμείς να ταξιδέψουμε στην Φινλανδία, αλλά ούτε κι εκείνος να έρθει στην Ελλάδα, προσαρμοζόμαστε. Τις ημέρες που έχω άλματα είμαστε σε επαφή με βιντεοκλήση, προκειμένου να βλέπει επιτόπου τα άλματα και να με διορθώνει την ίδια στιγμή. Σίγουρα θα ήθελα να έχω τον προπονητή μου κοντά, ωστόσο μπορώ να πω πως μέχρι τώρα η προετοιμασία μου εξελίσσεται πολύ καλά”, είπε η “χάλκινη” στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού και συμπλήρωσε: “Ο στόχος μας είναι να συμμετάσχουμε τόσο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού όσο και το Παγκόσμιο, αν και εφόσον διεξαχθούν και νωρίτερα να κάνω κάποιους αγώνες στον κλειστό. Για την ώρα δεν έχω ενημέρωση για τους αγώνες που θα γίνουν στη χειμερινή περίοδο δεν έχω ακόμη κάνει προγραμματισμό. Θα εξαρτηθεί από το πως θα εξελιχθεί η πανδημία και ποιες τελικά διοργανώσεις θα καταφέρουν να επιβιώσουν”.

Η Κυριακοπούλου έχει ως απώτερο στόχο της χρονιάς τη συμμετοχή και διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Πηγή: ΣΕΓΑΣ

Δείτε Επίσης

Νέες σημαντικές διακρίσεις για τις δρομικές διοργανώσεις της Θεσσαλονίκης: Τέσσερα βραβεία ο «Νυχτερινός» και ο «Μαραθώνιος της Ιστορίας»!

Ο Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ και ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin σάρωσαν τα βραβεία στην ετήσια εκδήλωση απονομής των “Tourism Awards 2022”, που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού στην Αθήνα, κερδίζοντας για άλλη μία φορά την αναγνώριση των θεσμικών φορέων και των καταξιωμένων επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου, για τις εξαιρετικές υπηρεσίες […]

Πεζοπορία στην Λευκίμη Σουφλίου, με το ΔΡΟΜΕΑ ΘΡΑΚΗΣ- Κυριακή 29/1/2023

Πεζοπορία στην Λευκίμη Σουφλίου, με το ΔΡΟΜΕΑ ΘΡΑΚΗΣ- Κυριακή 29/1/2023

Συνεχίζουμε με τη δεύτερη Πεζοπορική μας Διαδρομή για τη φετινή χρονιά αυτή τη φορά στην περιοχή της Λευκίμης, την Κυριακή 29/1, όπου και θα επισκεφθούμε το Απολιθωμένο Δάσος στο οποίο θα περπατήσουμε μέσα από τα όμορφα μονοπάτια και θα δούμε από κοντά τα απολιθώματα 40.000.000 ετών που σώζονται στην περιοχή μέχρι και σήμερα.!