Αυξάνονται οι ακυρώσεις διεθνών μίτινγκ κλειστού στη Γαλλία

Μία από τις χώρες, που οι Έλληνες αθλητές είχαν στην ατζέντα τους την περίοδο του κλειστού και μετείχαν σε διάφορα μίτινγκ που διοργανώνονταν, ήταν η Γαλλία.

Του Τόλη Λελεκίδη

Η πανδημία του Covid-19, έχει επηρεάσει πολύ τη Γαλλία και φαίνεται πως η αγωνιστική δράση τη χειμερινή περίοδο θα είναι πολύ μικρή. Ως γνωστόν φέτος ακυρώθηκε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που ήταν να γίνει στο Παρίσι. Οι διοργανωτές όχι μόνο δεν το έκαναν το 2020, αλλά το ακύρωσαν και έτσι, μετά το 2018 στο Βερολίνο, η διοργάνωση αναμένεται να επιστρέψει και πάλι στη Γερμανία, αφού είναι προγραμματισμένο το 2022 στο Μόναχο.

Ο Κώστας Φιλιππίδης συνήθιζε να ξεκινάει την αγωνιστική σεζόν στην Ορλεάνη, αλλά για το 2021 ακυρώθηκε ο αγώνας επί κοντώ.

Τώρα στα μίτινγκ που ακυρώθηκαν προστίθεται και η Ναντ. Το διεθνές μίτινγκ ήταν προγραμματισμένο για τις 23 Ιανουαρίου και δεν θα διεξαχθεί του χρόνου. Επίσης, το διεθνές μίτινγκ επί κοντώ στην Ορλεάνη που ακυρώθηκε ήταν να διεξαχθεί στις 9 Ιανουαρίου, ενώ ακυρώθηκε και το διεθνές μίτινγκ στο Ρέιμς στις 3 Φεβρουαρίου.

Φωτογραφία: azsportsimages

Δείτε Επίσης

«Ο Δρόμος των Μουσών» - 18/08/2024

«Ο Δρόμος των Μουσών» – 18/08/2024

Ο Εκπολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος της Άνω Μηλιάς Πιερίας με τη συνεργασία του Συλλόγου Δρομέων ΑΠΣΔ ΠΙΕΡΙΑΣ ΖΕΥΣ και του Δήμου Κατερίνης διοργανώνουν, για Δέκατη χρονιά, τον Αγώνα Δρόμου Βουνού με τον διακριτικό τίτλο, «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΩΝ» 10χλμ στην Άνω Μηλιά.