Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Αυξάνονται οι ακυρώσεις διεθνών μίτινγκ κλειστού στη Γαλλία

Μία από τις χώρες, που οι Έλληνες αθλητές είχαν στην ατζέντα τους την περίοδο του κλειστού και μετείχαν σε διάφορα μίτινγκ που διοργανώνονταν, ήταν η Γαλλία.

Του Τόλη Λελεκίδη

Η πανδημία του Covid-19, έχει επηρεάσει πολύ τη Γαλλία και φαίνεται πως η αγωνιστική δράση τη χειμερινή περίοδο θα είναι πολύ μικρή. Ως γνωστόν φέτος ακυρώθηκε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που ήταν να γίνει στο Παρίσι. Οι διοργανωτές όχι μόνο δεν το έκαναν το 2020, αλλά το ακύρωσαν και έτσι, μετά το 2018 στο Βερολίνο, η διοργάνωση αναμένεται να επιστρέψει και πάλι στη Γερμανία, αφού είναι προγραμματισμένο το 2022 στο Μόναχο.

Ο Κώστας Φιλιππίδης συνήθιζε να ξεκινάει την αγωνιστική σεζόν στην Ορλεάνη, αλλά για το 2021 ακυρώθηκε ο αγώνας επί κοντώ.

Τώρα στα μίτινγκ που ακυρώθηκαν προστίθεται και η Ναντ. Το διεθνές μίτινγκ ήταν προγραμματισμένο για τις 23 Ιανουαρίου και δεν θα διεξαχθεί του χρόνου. Επίσης, το διεθνές μίτινγκ επί κοντώ στην Ορλεάνη που ακυρώθηκε ήταν να διεξαχθεί στις 9 Ιανουαρίου, ενώ ακυρώθηκε και το διεθνές μίτινγκ στο Ρέιμς στις 3 Φεβρουαρίου.

Φωτογραφία: azsportsimages

Δείτε Επίσης

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη λαμπερή βραδιά των Gazzetta Awards by bwin!

Περίοπτη θέση στη λαμπερή βραδιά των ετήσιων αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards by bwin, που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της διοργάνωσης στον αθλητισμό!