ΠΑΡΑΤΑΣΗ έως 3 Μαρτίου στην περίοδο εγγραφών Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2022!

Ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2022 βρίσκεται πλέον πολύ κοντά!

Η ζήτηση των εγγραφών για τη φετινή διοργάνωση ξεπέρασε κάθε προσδοκία και γι’ αυτό σας δίνουμε τη δυνατότητα για λίγο ακόμα να προχωρήσετε με την εγγραφή σας και να βρεθείτε μαζί μας στη γραμμή εκκίνησης σε περίπου 3 εβδομάδες. Για τις λίγες θέσεις που έχουν απομείνει σε ατομικό επίπεδο, μπορείτε να προχωρήσετε με την εγγραφή σας έως τις 3 Μαρτίου, απευθείας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης. Σας θυμίζουμε πως δικαίωμα εγγραφής & συμμετοχής στους αγώνες της διοργάνωσης του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2022, έχουν οι δρομείς με έγκυρο Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή Ανάρρωσης COVID-19 έως και την ημέρα του αγώνα.

Δείτε Επίσης

Μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών και πιο έντονες συγκινήσεις από κάθε άλλη φορά υπόσχεται ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης - ZeniΘ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, αποτελώντας ένα αθλητικό γεγονός που χιλιάδες δρομείς επιλέγουν για την ποιότητα της διοργάνωσης και της φιλοξενίας, συνδυάζοντας αρμονικό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με τον αθλητισμό αναψυχής.

Σπάει όλα τα ρεκόρ ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ!

Μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών και πιο έντονες συγκινήσεις από κάθε άλλη φορά υπόσχεται ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, αποτελώντας ένα αθλητικό γεγονός που χιλιάδες δρομείς επιλέγουν για την ποιότητα της διοργάνωσης και της φιλοξενίας, συνδυάζοντας αρμονικό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με τον αθλητισμό αναψυχής.