Hydra’s Trail Event 2022

Επανεκκίνηση με πολλές εκπλήξεις! Το “Hydras Trail Event 2022” έρχεται 9-10 Απριλίου, για να σας συναρπάσει!

Μπορεί η πανδημία, να μας κράτησε δύο χρονιές μακριά από το ανοιξιάτικο ραντεβού μας, όμως τώρα ήρθε η ώρα για ένα restart…..εκπλήξεων και νέων αγώνων δρόμου!

Hydra’s Trail Event 2022
Hydra’s Trail Event 2022

Τον πρώτο λόγο φυσικά έχει η νέα Μαραθώνια διαδρομή, η οποία σχεδιάστηκε με περισσότερα μονοπάτια, που οδηγούν σε απομακρυσμένες και πανέμορφες παραλίες της Ύδρας. Η κύρια διαδρομή, με την ονομασία Hydra’s Trail Marathon είναι 38,5 χλμ με 2.000μ. θετικής υψομετρικής. Το μεγαλύτερο μέρος της είναι κοινό με την παλιά διαδρομή, έχουν όμως προστεθεί πέντε νέα υπέροχα μονοπάτια και δύο εκπληκτικές διαδρομές με περάσματα από τις παραλίες Νησίζα και Μώλος.

Η μικρότερη διαδρομή, το Rock Race, αναβαθμίζεται στα 17,5χλμ με 980μ θετικής υψομετρικής. Οι αθλητές που θα την τρέξουν θα έχουν την ευκαιρία για πρώτη φορά να δουν την πίσω πλευρά του νησιού (Κλιμάκι) αλλά και να περάσουν από την ιστορική Μονή του Προφήτη Ηλία, όπου φυλακίστηκε, κατά την μετεπαναστατική περίοδο, ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

Όμως οι ανανεώσεις δεν σταματούν εδώ. Ένας, εξ ολοκλήρου νέος αγώνας την ονομασία Mountain Relay Race 5k έρχεται να αντικαταστήσει το Downhill και να προστεθεί στο αγωνιστικό διήμερο. Αποτελεί έναν αγώνα σκυταλοδρομίας και θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Απριλίου. Η διαδρομή θα είναι κυκλική, απόστασης 2 X 5 χλμ. Η κάθε ομάδα θα αποτελείται από δύο αθλητές, οι οποίοι θα κάνουν την ίδια διαδρομή, μια φορά ο καθένας και ο χρόνος τους για την τελική κατάταξη θα αθροιστεί. Έτσι δίνουμε τη δυνατότητα γνωριμίας και με την βορειοανατολική πλευρά της Ύδρας, από ένα άλλο, νέο μονοπάτι.

Φυσικά για τους αρχάριους δρομείς αλλά και για όσους θέλουν να γνωρίσουν τον γραφικό, παραδοσιακό οικισμό της Ύδρας, το Σάββατο απόγευμα θα διεξαχθεί το γνωστό Run&Fun 5 km, μέσα στον πανέμορφο και γραφικό αστικό ιστό!

Tέλος για τους αγαπημένους, μικρούς μας αθλητές, θα διεξαχθούν οι τρεις κλασσικές πλέον διαδρομές Junior’s Mini Race των 500, 1100 και 1700 μέτρων, την Κυριακή το μεσημέρι.

Οι παροχές του Hydra’s Trail Event, «σταθερή αξία»

Το Hydra’s Trail Event οδεύει προς την κορύφωσή του και όπως πάντα οι Χορηγοί-Συνεργάτες μας, βρίσκονται στο πλευρό μας, στηρίζοντας μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στοχεύοντας όπως πάντα στις παροχές υψηλού επιπέδου, συνεχίζουμε και φέτος τη συνεργασία μας με την Hellenic Seaways, μέλος της Attica Group και επιπρόσθετα εγκαινιάζουμε μια νέα συνεργασία με την Alpha Lines, ώστε οι δρομείς και οι συνοδοί τους να διευκολυνθούν στις μετακινήσεις τους, από και προς το νησί της Ύδρας.

Έτσι, οι αθλητές και οι συνοδοί που θα θελήσουν να μετακινηθούν ακτοπλοϊκώς στα δρομολόγια Πειραιάς–Ύδρα–Πειραιάς, το τριήμερο των αγώνων, θα μπορούν με την κατάλληλη διαδικασία, η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα, να απολαύσουν εκπτώσεις με τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ως παρακάτω:
• Alpha Lines: έκπτωση 40%
• Hellenic Seaways: έκπτωση 30% Φυσικά οι παροχές δεν σταματούν εδώ.

Όλοι εσείς που θα λάβετε μέρος στο 7ο Hydra’s Trail Event, θα απολαύσετε τις μοναδικές παροχές, που αρμόζουν στην αγαπημένη μας διοργάνωση:
Συνοπτικά:
✓ Το μετάλλιο των αγώνων, για ακόμη μία χρονιά σχεδιάζει η Marialena Maramenou
✓ Τεχνικό t-shirt θα παραλάβουν όλοι οι συμμετέχοντες
✓ Οι αθλητές του Hydra’s Trail Marathon θα λάβουν ως επιπλέον δώρο τεχνικό Soft Shell
✓ Ηλεκτρονική χρονομέτρηση θα υπάρξει και στους τέσσερις (4) αγώνες
✓ Κύπελλα θα απονεμηθούν ανά κατηγορία
✓ Pasta Party, το Σάββατο βράδυ (σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα).
Και τέλος,
✓ Μέρος των εσόδων από τις συμμετοχές των αθλητών θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό

Δείτε Επίσης