Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης στηρίζει το Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου

Στη Ρόδο βρέθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Βρούτσης και στο πλαίσιο των συναντήσεων με σωματεία και αθλητικούς παράγοντες του νησιού, συναντήθηκε με τον Αντιπρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου Ρόδου και Πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, Βασίλη Ζήκα.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης στηρίζει το Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου

Ο κ. Ζήκας ανέλυσε στον Υπουργό όλα τα δεδομένα του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου που φέτος θα διεξαχθεί στις 21 Απριλίου και τον έχουν αναδείξει σε κορυφαίο αθλητικό γεγονός της Νοτιοανατολικής Ελλάδος, τη μαζική συμμετοχή δρομέων από την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και το κοινωνικό και πολιτιστικό αποτύπωμα που έχει στη Ρόδο.

Ο κ. Βρούτσης μετά τη συνάντηση, είπε για το Μαραθώνιο της Ρόδου:  «Εδώ και εννέα χρόνια ο Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου αποτελεί θεσμό για τον αθλητισμό, όχι μόνο στη Δωδεκάνησο αλλά και για ολόκληρο το Αιγαίο και θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους ανθρώπους της διοργάνωσης, αλλά και στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου που συνδράμει στην υλοποίηση του αγώνα που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και αποτελεί σημείο αναφοράς ακόμα και για δρομείς από το εξωτερικό που συνδυάζουν τον αθλητισμό με την επίσκεψη στην όμορφη Ρόδο. Το Υπουργείο Αθλητισμού στηρίζει το Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου αλλά και κάθε μαζική αθλητική εκδήλωση στα νησιά μας,  καθώς στέλνουν παντού το μήνυμα της ένταξης της άσκησης στην καθημερινή ζωή με φόντο την πανέμορφη νησιωτική Ελλάδα!»

Από την πλευρά του ο κ. Ζήκας έκανε ανοιχτή πρόσκληση προς τον Υπουργό να επισκεφτεί τη Ρόδο την ημερομηνία διεξαγωγής του Μαραθωνίου: «Ο κύριος Υπουργός έδειξε ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον για τον αγώνα μας και τον ευχαριστούμε για τη στήριξη του. Ελπίζουμε να καταφέρει να είναι μαζί μας στις 21 Απριλίου και να βιώσει δια ζώσης την εμπειρία του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου»

Οι εγγραφές για τον 9ο Μαραθώνιο της Ρόδου συνεχίζονται για τα αγωνίσματα του Μαραθωνίου, του Ημιμαραθωνίου, των 5 και των 10 χλμ, στην ηλεκτρονική σελίδα του αγώνα https://www.rhodesmarathon.gr/ και είναι ευκαιρία για τους ενδιαφερόμενους να επωφεληθούν από προνομιακές τιμές σε εισιτήρια και διαμονή.

Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι, η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΡΟΔΟΥ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου-ΔΟΠΑΡ. Επίσης, ο αγώνας υποστηρίζεται από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου και το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Δήμου Ρόδου, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ. Διεξάγεται με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων AIMS, σε μια εξαιρετική παραθαλάσσια διαδρομή που «διατρέχει» τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Ρόδου.

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.rhodesmarathon.gr/

https://www.facebook.com/roads2rhodes/

https://www.instagram.com/roadstorhodes/

Δείτε Επίσης

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Υποστήριξη κορυφαίου επιπέδου για κάθε έναν από τους συμμετέχοντες στους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος, καθώς και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων για όλη την οικογένεια, περιλαμβάνει ο 18ος Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, που υπόσχεται να συνεχίσει την απόλυτα επιτυχημένη παράδοσή του και να ανεβάσει φέτος τον πήχη ακόμα ψηλότερα!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφώνγια τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφών για τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Την παράταση των εγγραφών αποφάσισε η Οργανωτική Επιτροπή του 18ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, ανταποκρινόμενη στο εντυπωσιακό ενδιαφέρον για συμμετοχή στη μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα!