Νταμπλ για τη Ραφαέλα Σπανουδάκη

Ζαχαρένια Πιλιτσίδου

Σήμερα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διοργανώθηκε στην Πάτρα, η Ραφαέλα Σπανουδάκη (ΓΣ Ηλιούπολης) στην τελευταία της κούρσα στη σεζόν κατάφερε να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, παρόλο που ένιωσε μία ενόχληση στο πόδι. Η αθλήτρια τερμάτισε με χρόνο 23.20 (-0,3) και κατάφερε δύο νίκες στη φετινή διοργάνωση αφού το Σάββατο τερμάτισε πρώτη και στα 100 μ. Δεύτερη τερμάτισε η Κορίνα Πολίτη (ΓΣ Χαϊδαρίου) με χρόνο 23.91 και τρίτη η Ανδριάνα Φέρρα (ΟΣΦΠ) στην πρώτη της συμμετοχή στη διοργάνωση μετά από τρία χρόνια με 24.28. Η Πολίτη μάλιστα ξεπέρασε τον εαυτό της στα 200 μ., αφού η σημερινή ήταν η πρώτη κούρσα της καριέρας της κάτω από τα 24.00.

Photo: Nassos Triantafyllou / AZ Sports Images

Η Σπανουδάκη δήλωσε: Ηταν η 5η κούρσα μου για φέτος, δεν περίμενα να κάνω ατομικό ρεκόρ (23.16)  έκανα 23.20 αλλά μπορούσα κάτω από αυτόν τον χρόνο . Ενιωσα μια ενόχληση στον προσαγωγό και έσφιξα στα 170 περίπου μέτρα αλλά όλα καλά κατάφερα και έκανα νταμπλ κέρδισα χθες τα 100 και σήμερα τα 200μ”

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς (ΟΣΦΠ) στο αντίστοιχο άθλημα στους άντρες, υπερασπίστηκε τον τίτλο που είχε κατακτήσει πριν από ένα χρόνο και τερμάτισε σε 20.92 (1,8).
Ο Κώστας Δουβαλίδης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) ακύρωσε τη συμμετοχή του στον τελικό των 200 μ., καθώς στον πρωινό προκριματικό ένιωσε έναν πόνο στα ισχία κι προτίμησε να μην ρισκάρει τη συμμετοχή του. Εκτός κούρσας στα 200 μ. τέθηκε και ο Γιάννης Γρανιτσιώτης καθώς είχε ενόχληση στο πόδι

Δείτε Επίσης