Ξεπέρασε τα 5,50 μ. στο άλμα επί κοντώ ο Κώστας Φιλιππίδης

Ζαχαρένια Πιλιτσίδου

Ολοκληρώθηκε εχθές το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην πόλη της Πάτρας ως το κορυφαίο εγχώριο γεγονός. Ένα από αγωνίσματα που κέντρισε το ενδιαφέρον των θεατών ήταν το επί κοντώ με πρωταγωνιστή τον Κώστα Φιλιππίδη(ΠΓΣ) που κατόρθωσε να προσθέσει άλλη μία νίκη στο πλούσιο βιογραφικό του. Ο αθλητής με προπονητή τον Δημήτρη Κυτέα ξεπέρασε τα 5,50 μ. και στη συνέχεια είχε πολύ καλά αλλά άκυρα άλματα στα 5,60 μ. Τη δεύτερη θέση επίσης με 5,50 μ. κατέλαβε ο Εμμανουήλ Καραλής (ΓΣ Απόλλων Πύργου), ο οποίος στη συνέχεια είχε καλή τρίτη προσπάθεια στα 5,60 μέτρα. Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Θοδωρής Χρυσανθόπουλος (Πανιώνιος), που πέρασε τα 5,40 μ. και στη συνέχεια επέλεξε να δοκιμάσει μία φορά στα 5,50 μ. και δύο στα 5,60 μέτρα.

Άγγελος Ζυμάρας


Ο Φιλιππίδης δήλωσε: Ηταν δύσκολος αγώνας λόγω του ανέμου που μας δυσκόλευε. Βρήκα όμως τον ρυθμό μου και εφαρμόσαμε την τακτική με τον προπονητή μου (Δημήτρης Κυτέας) για να κερδίσω μία ακόμη, την 14η νίκη μου και είμαι χαρούμενος γι αυτό. Αυτή η νίκη ήταν σημαντική γιατί σταθεροποιούμαι και μπορούμε να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα μας. Συνεχίζω την προπόνηση γιατί τον Σεπτέμβρη θα συμμετάσχω σε μίτινγκ στο εξωτερικό”.

Δείτε Επίσης

Zagori Mountain Running 2024: 48ωρη παράταση εγγραφών

Zagori Mountain Running 2024: 48ωρη παράταση εγγραφών

Η Οργανωτική επιτροπή του Zagori Mountain Running ζητάει συγνώμη για την όποια αναστάτωση δημιουργήθηκε και δεν μπορέσατε χτες να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας και δίνει παράταση στις εγγραφές όλων των αγώνων των BASIC πακέτων μέχρι Τρίτη 09/07/2024 στις 23:59