Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Κυρίαρχος ο Δημητράκης στα 1.500 μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Ζαχαρένια Πιλιτσίδου

Ο Ανδρέας Δημητράκης (Παναξιακός) κατέκτησε τον 30ο τίτλο του στον ανοιχτό και κλειστό στίβο και για ακόμη μία χρονιά δεν μπορούσε να τον αμφισβητήσει κανείς.

Με προπονητή τον Καρρέ Σταύρο και χρόνο 3.45.67, έφτασε το φετινό του ρεκόρ, ο αθλητής από τα πρώτα μέτρα της κούρσας αποσπάστηκε από τους αντιπάλους του και κατάφερε μια μεγάλη διαφορά κοντά στα 50 μ. την οποία και διατήρησε μέχρι το τέλος. Δεύτερος τερμάτισε ο Καλάκος Θάνος (ΓΣ Γλυφάδας) με χρόνο 3.52.76 ενώ τρίτος και νικητής πριν μια εβδομάδα στους αγώνες στα Ιωάννινα ο Γιώργος Μαθιόπουλος (ΓΣ Γλυφάδας) με 3.53.80 με νέο ατομικό ρεκόρ.

Στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών νίκησε η Αναστασία Μαρινάκου (ΓΕΑ Τρικάλων) με χρόνο 4.28.27. Δεύτερη τερμάτισε η 18χρονη Σπύρου με 4.29.40 ενώ τρίτη η Ελένη Ιωαννίδου (ΟΚΑ Βέροιας) με 4.29.58 και νέο ατομικό ρεκόρ.

Δείτε Επίσης

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη λαμπερή βραδιά των Gazzetta Awards by bwin!

Περίοπτη θέση στη λαμπερή βραδιά των ετήσιων αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards by bwin, που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της διοργάνωσης στον αθλητισμό!