Μια βδομάδα πριν τον Ημιμαραθώνιο: Ετοιμαστείτε για την παραλαβή του υλικού συμμετοχής σας από το ΣΕΡΑΦΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Μετά το οριστικό κλείσιμο των εγγραφών του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2021, ετοιμαζόμαστε για την τελική ευθεία και την επιστροφή στην αγωνιστική δράση την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στο Κέντρο της Αθήνας!

Προς το τέλος της εβδομάδας θα ξεκινήσει η μαζική, αλλά σταδιακή αποστολή των σχετικών email προς τους εγγεγραμμένους δρομείς στα οποία θα αναγράφεται ο αριθμός συμμετοχής (bib number) τους, με οδηγίες για τον τρόπο παραλαβής τους από το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης (ΣΕΡΑΦΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ), και περισσότερες πληροφορίες για την ημέρα του αγώνα.

Το Κέντρο Εγγραφών από όπου θα πραγματοποιηθεί η παραλαβή του υλικού συμμετοχής των εγγεγραμμένων δρομέων θα λειτουργήσει τις παρακάτω ημέρες/ώρες για το κοινό:

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021: 10.00 – 20.00
Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021: 10.00 – 20.00
Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021: 10.00 – 20.00
Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021: 10.00 – 20.00

Παράλληλα, μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα αναρτηθούν οι λίστες εκκίνησης στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.athinahalfmarathon.gr), όπου θα μπορείτε να δείτε απευθείας τον αριθμό συμμετοχής (bib number) σας!

Η είσοδος δρομέων και επισκεπτών στο Κέντρο Εγγραφών θα είναι εφικτή ΜΟΝΟ με επίδειξη Πιστοποιητικού Εμβολιασμού έναντι της νόσου COVID-19 ή Πιστοποιητικού Νόσησης με αναγραφόμενη ημερομηνία έως και 15 ημέρες πριν από την ημέρα παραλαβής του υλικού συμμετοχής.

Δείτε Επίσης

Η παγκόσμια πεζοπορική διοργάνωση HIGHLANDER Adventure® για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την “ΕΥ ΖΗΝ Greece”

Επιμέλεια: Ζαχαρένια Πιλιτσίδου Η παγκόσμια πεζοπορική διοργάνωση HIGHLANDER Adventure®, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στις 14 – 18 Οκτωβρίου 2020 στην περιοχή Δίον– Όλυμπος, με την ονομασία HIGHLANDER Mt. Olympus – Greece. To HIGHLANDER Adventure είναι μία υψηλών προδιαγραφών περιπέτεια σε φυσικό πεδίο, η οποία ξεκίνησε το 2017, από την Κροατία, με σκοπό […]