Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Εγκρίθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής του «Νυχτερινού» και του «Μαραθωνίου της Ιστορίας»:

Αντίστροφη μέτρηση για τον 9ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης – ZeniΘ!

Τις ομορφότερες δρομικές εμπειρίες, με απόλυτη ασφάλεια και με την καλύτερη υποστήριξη, θα ζήσουν οι δρομείς που θα δηλώσουν συμμετοχή στον 9ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης – ZeniΘ της Κυριακής 17 Οκτωβρίου και στον 15ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Νοεμβρίου. Οι δύο διοργανώσεις θα διεξαχθούν σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει ήδη εγκριθεί επίσημα από την Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Το υγειονομικό πρωτόκολλο, το οποίο έχει αναρτηθεί στους επίσημους δικτυακούς τόπους των διοργανώσεων (https://bit.ly/2021_Protocol) περιλαμβάνει όλους τους κανόνες διεξαγωγής, τα μέτρα υγειονομικής προστασίας και τις διαδικασίες που θα τηρηθούν κατά τη διάρκεια των διοργανώσεων και στο πλαίσιο αυτών.

Στο βαθμό που κρίνεται απαραίτητο, το πρωτόκολλο θα επικαιροποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες και εισηγήσεις των εμπειρογνωμόνων του ΕΟΔΥ με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα και τις υποδείξεις της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της ΓΓΑ.

Δικαίωμα εγγραφής και συμμετοχής στον 9ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης – ZeniΘ και στον 15ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin έχουν οι δρομείς που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι έναντι της νόσου COVID-19 και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης έως και 15 ημέρες πριν από την παραλαβή του υλικού συμμετοχής τους από το Κέντρο Εγγραφών.

Το σύνολο των εγγεγραμμένων δρομέων στις δύο διοργανώσεις θα ενημερώνεται πλήρως για τις διαδικασίες και τους όρους συμμετοχής, ως εξής:

• Ηλεκτρονική Επικοινωνία (προσωποποιημένη και γενική) ανά τακτά χρονικά διαστήματα, η οποία θα είναι συχνότερη όσο πλησιάζουμε προς την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

• Ειδική Σήμανση τόσο στους χώρους του Κέντρου Εγγραφών όσο και τις ημέρες των Αγώνων στα διάφορα σημεία των αγωνιστικών διαδρομών και περιοχών.

• Συνεχείς Ηχητικές Ανακοινώσεις κατά τις ημέρες των Αγώνων με τις οποίες θα γίνεται συνεχής υπενθύμιση των οδηγιών, συστάσεων και κανονισμών τόσο της Οργανωτικής Επιτροπής όσο και του ΕΟΔΥ και της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της ΓΓΑ.

Δείτε Επίσης