Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Πρόγραμμα αγώνων – Granitis Trail 2021

ΚΥΡΙΑΚΗ 5/9/2021

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ
1)       10:00 π.μ. εκκίνηση του αγώνα των 21χλμ
2)       10:15 π.μ. εκκίνηση του αγώνα των   9χλμ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Η Γραμματεία θα λειτουργεί στον χώρο εκκίνησης από τις 8:00 π.μ. έως τις 9:45 πμ από όπου οι αθλητές θα παραλαμβάνουν τον αριθμό συμμετοχής τους (bib) και θα γίνετε έλεγχος των προσωπικών εγγράφων καθώς και των απαραίτητων δικαιολογητικών για τον covid-19.
Για την παραλαβή του πακέτου του αθλητή απαραίτητη θα είναι η επίδειξη ταυτότητας ή διαβατήριου και όλοι οι αθλητές θα πρέπει να προσκομίζουν:
1)      Ενήλικες αθλούμενοι (18 ετών και άνω ): PCR ή rapid test εντός 48ωρου.
2)      Ανήλικοι αθλούμενοι (κάτω των 18 ετών): self test την ημέρα του αγώνα.
3)      Από του προληπτικούς ελέγχους με test αντίγονου COVID-19 εξαιρούνται όσοι προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης.
4)  Υπεύθυνη δήλωση με τους όρους της φετινής διοργάνωσης ειδικά διαμορφωμένη λόγω της κατάστασης με την πανδημία του covid-19 την οποία θα προμηθευτούν από την γραμματεία την ημέρα του αγώνα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δε θα γίνει καμία αντικατάσταση αθλητή, ο  όποιος δεν θα αγωνιστεί για οποιοδήποτε λόγο, με άλλον αθλητή ο οποίος δεν είναι έγκυρα δηλωμένος.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ
Ο κάθε αθλητής είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο της υγείας του και οφείλει να γνωρίζει αν μπορεί ή όχι να αγωνιστεί στον παρόντα αγώνα.
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι να έχει υποβληθεί πρόσφατα στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.
Η διοργάνωση δεν θα ζητήσει από τους δρομείς να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση.
Οι δρομείς συμμετέχουν με δική τους ευθύνη και η διοργάνωση δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν τραυματισμούς ή βλάβη στην υγεία τους.

ΛΟΙΠΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ
Παρακαλείσθε όλοι οι αθλητές να έχετε το δικό σας υδροδοχείο διότι η διοργάνωση δε θα παρέχει ατομικά ποτήρια ή μπουκαλάκια στα ΣΤΕΚ τροφοδοσίας.
Οι αθλητές θα υποχρεούνται να φοράνε την μάσκα συνέχεια μέχρι και την εκκίνηση (θα υπάρχει άτομο της διοργάνωσης που θα ενημερώνει για την αφαίρεση της).
Με τον τερματισμό του αθλητή, εθελοντές της διοργάνωσης θα του υπενθυμίσουν να φορέσει μάσκα.

Σας ευχαριστούμε για την δήλωση συμμετοχής στους αγώνες μας και σας ευχόμαστε καλές  ορεινές διαδρομές με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.
 Granitis Trail
Μπουρλίβας Νίκοςτηλ. 6944621047

Δείτε Επίσης