Με μετρήσιμα κριτήρια αξιολόγησης η επιλογή των τεχνικών της νέας περιόδου

Τα ονόματα των τεχνικών που θα συνεργαστούν με την Ομοσπονδία τη σεζόν 2022-2023 θα ανακοινωθούν στο συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, τη Δευτέρα (7/11).

Με μετρήσιμα κριτήρια αξιολόγησης η επιλογή των τεχνικών της νέας περιόδου

Η Ομοσπονδία προχωράει στην ανακοίνωση των προπονητών έχοντας νωρίτερα αξιολογήσει το έργο τους στη διάρκεια της χρονιάς, που πέρασε μέσα από μία καινοτόμα πρόταση.

Για πρώτη φορά το αποτέλεσμα θα αποτιμηθεί μέσα από συγκεκριμένα κριτήρια, σε μια πρόταση η οποία είναι βασισμένη σε ένα όσο το δυνατόν αξιολογικό και μετρήσιμο σύστημα, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στην Ομοσπονδία να συνεργαστεί με προπονητές που με το έργο τους έδειξαν την χρονιά που πέρασε ότι είναι σε θέση να παράγουν έργο και να αναδείξουν τους αθλητές και τις αθλήτριες που στελεχώνουν τις Εθνικές Ομάδες όλων των κατηγοριών.

Η βασική καινοτομία αφορά στην αξιολόγηση που προέκυψε μέσα από το σύστημα επιβράβευσης του σχεδιασμού.

Βάσει αυτού, κάθε αθλητής/τρια βαθμολογήθηκε σύμφωνα με τη θέση που κατέλαβε. Η βαθμολογία αυτή αντιστοιχήθηκε με τον προπονητή/τριά του και προέκυψε ο πίνακας κατάταξης όλων των προπονητών της περιόδου 2021 – 22. Αυτή η διαδικασία επιτρέπει στο βαθμό που είναι δυνατό να υπάρχει μια αντικειμενική εικόνα του έργου των προπονητών και των προπονητριών μας.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι στις υψηλότερες θέσεις της αξιολόγησης βρέθηκαν προπονητές και προπονήτριες που ήταν συνεργάτες της Ομοσπονδίας την περίοδο 2021- 2022.

Δείτε Επίσης

Zagori Mountain Running 2024: 48ωρη παράταση εγγραφών

Zagori Mountain Running 2024: 48ωρη παράταση εγγραφών

Η Οργανωτική επιτροπή του Zagori Mountain Running ζητάει συγνώμη για την όποια αναστάτωση δημιουργήθηκε και δεν μπορέσατε χτες να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας και δίνει παράταση στις εγγραφές όλων των αγώνων των BASIC πακέτων μέχρι Τρίτη 09/07/2024 στις 23:59