Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Με μετρήσιμα κριτήρια αξιολόγησης η επιλογή των τεχνικών της νέας περιόδου

Τα ονόματα των τεχνικών που θα συνεργαστούν με την Ομοσπονδία τη σεζόν 2022-2023 θα ανακοινωθούν στο συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, τη Δευτέρα (7/11).

Με μετρήσιμα κριτήρια αξιολόγησης η επιλογή των τεχνικών της νέας περιόδου

Η Ομοσπονδία προχωράει στην ανακοίνωση των προπονητών έχοντας νωρίτερα αξιολογήσει το έργο τους στη διάρκεια της χρονιάς, που πέρασε μέσα από μία καινοτόμα πρόταση.

Για πρώτη φορά το αποτέλεσμα θα αποτιμηθεί μέσα από συγκεκριμένα κριτήρια, σε μια πρόταση η οποία είναι βασισμένη σε ένα όσο το δυνατόν αξιολογικό και μετρήσιμο σύστημα, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στην Ομοσπονδία να συνεργαστεί με προπονητές που με το έργο τους έδειξαν την χρονιά που πέρασε ότι είναι σε θέση να παράγουν έργο και να αναδείξουν τους αθλητές και τις αθλήτριες που στελεχώνουν τις Εθνικές Ομάδες όλων των κατηγοριών.

Η βασική καινοτομία αφορά στην αξιολόγηση που προέκυψε μέσα από το σύστημα επιβράβευσης του σχεδιασμού.

Βάσει αυτού, κάθε αθλητής/τρια βαθμολογήθηκε σύμφωνα με τη θέση που κατέλαβε. Η βαθμολογία αυτή αντιστοιχήθηκε με τον προπονητή/τριά του και προέκυψε ο πίνακας κατάταξης όλων των προπονητών της περιόδου 2021 – 22. Αυτή η διαδικασία επιτρέπει στο βαθμό που είναι δυνατό να υπάρχει μια αντικειμενική εικόνα του έργου των προπονητών και των προπονητριών μας.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι στις υψηλότερες θέσεις της αξιολόγησης βρέθηκαν προπονητές και προπονήτριες που ήταν συνεργάτες της Ομοσπονδίας την περίοδο 2021- 2022.

Δείτε Επίσης

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Υποστήριξη κορυφαίου επιπέδου για κάθε έναν από τους συμμετέχοντες στους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος, καθώς και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων για όλη την οικογένεια, περιλαμβάνει ο 18ος Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, που υπόσχεται να συνεχίσει την απόλυτα επιτυχημένη παράδοσή του και να ανεβάσει φέτος τον πήχη ακόμα ψηλότερα!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφώνγια τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφών για τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Την παράταση των εγγραφών αποφάσισε η Οργανωτική Επιτροπή του 18ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, ανταποκρινόμενη στο εντυπωσιακό ενδιαφέρον για συμμετοχή στη μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα!