Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

9-12 Νοεμβρίου η OΠΑΠ Marathon Expo

H σημαντικότερη διεθνής έκθεση του κλάδου του αθλητισμού, του fitness και του αθλητικού τουρισμού, η OΠΑΠ Marathon Expo προχωρά στις τελευταίες προετοιμασίες, ώστε από τις 9 έως τις 12 Νοεμβρίου 2022 να είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους λάτρεις του δρομικού κινήματος στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do του Φαλήρου.

9-12 Νοεμβρίου η OΠΑΠ Marathon Expo

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις και τα πιο σύγχρονα προϊόντα και υπηρεσίες θα φιλοξενηθούν στα περίπτερα των 180  κορυφαίων εκθετών που συμμετέχουν στη φετινή ανανεωμένη διοργάνωση.

Αναπόσπαστο πλέον μέρος του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας η ΟΠΑΠ Marathon Expo δεν ενημερώνει τους επισκέπτες της μόνο για προϊόντα και υπηρεσίες σχετικά με τον αθλητισμό, όπως εξειδικευμένη ένδυση και υπόδηση, αθλητικά και δρομικά είδη και αξεσουάρ, όργανα γυμναστικής, προπονητικές υπηρεσίες και σχολές, συμπληρώματα διατροφής και είδη αθλητικής διατροφής, ενεργειακά ποτά, αλλά δίνει και τη δυνατότητα να προμηθευτούν υλικό από διεθνείς μαραθώνιους και αγώνες δρόμου, προϊόντα τεχνολογίας, κέντρα αποκατάστασης και φυσιοθεραπείας, ενώ δίνει ιδιαίτερο βάρος στον τομέα του αθλητικού τουρισμού.

Το Κέντρο Εγγραφών του 39ου ΑΜΑ

Να σημειωθεί ότι οι εγγεγραμμένοι δρομείς του Μαραθωνίου Αθήνας και των παράλληλων αγώνων θα μπορούν να παραλάβουν ταυτοχρόνως και το πακέτο συμμετοχής τους, καθώς στο χώρο της έκθεσης θα λειτουργεί και το Κέντρο Εγγραφών και παραλαβής υλικού της διοργάνωσης.

Η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής και του απαραίτητου υλικού του αγώνα για όλους τους συμμετέχοντες θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Δρομέων της διοργάνωσης, το οποίο φιλοξενείται στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Tae Kwon Do), στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου.

Οι ώρες και μέρες λειτουργίας του Κέντρου Εξυπηρέτησης Δρομέων για το κοινό είναι οι εξής:

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022: 13.00 – 20.00
Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022: 10.00 – 20.00
Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022: 10.00 – 20.00
Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022: 10.00 – 18.00

* Σημειώνεται ότι αριθμοί συμμετοχής για τον Αγώνα Δρόμου 10χλμ ΟΠΑΠ θα παραδίδονται μέχρι το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στη 13.00, δεδομένου ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου.

Η ΟΠΑΠ Marathon Expo διοργανώνεται από το ΣΕΓΑΣ και την Περιφέρεια Αττικής σε παραγωγή της εταιρείας Be Best και διεξάγεται στο πλαίσιο των δράσεων και αγώνων του 39ου Μαραθωνίου Αθήνας, που θα κορυφωθούν την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022.

Το ωράριο της έκθεσης έχει διαμορφωθεί ως εξής: Tετάρτη 9 Νοεμβρίου 13.00 – 20.00,  την Πέμπτη 10 και την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου από τις 10.00 έως τις 20.00. Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου η έκθεση θα λειτουργεί από τις 10.00 έως τις 19.00.

Σημειώνεται ότι η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το website της έκθεσης: www.marathonexpo.gr.

Δείτε Επίσης

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη λαμπερή βραδιά των Gazzetta Awards by bwin!

Περίοπτη θέση στη λαμπερή βραδιά των ετήσιων αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards by bwin, που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της διοργάνωσης στον αθλητισμό!