Κόσμος και κοσμάκης σε Βουλγαρία και Σερβία

Δυστυχώς η συνεχιζόμενη αγωνιστική «καραντίνα» στον Στίβο που έχει αποφασίσει η Πολιτεία, έχει δημιουργήσει «ασφυξία» στους Έλληνες πρωταθλητές και πρωταθλήτριες, με αποτέλεσμα να βρίσκονται σε αναζήτηση αγώνων στο εξωτερικό.

Του Τόλη Λελεκίδη

Μπορεί να συνεχίζουν τις προπονήσεις, όμως χρειάζονται και αγώνες και στα πλαίσια αυτά ψάχνουν τρόπους να μετάσχουν σε μίτινγκ ή Πρωταθλήματα σε άλλες χώρες της Ευρώπης, καθώς εκεί, παρά την πανδημία του Covid-19, διεξάγονται κανονικά, με την τήρηση του αυστηρού υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Έτσι, πολλοί Έλληνες αθλητές σε συνεννόηση με τον ΣΕΓΑΣ, έκλεισαν συμμετοχή στα όπεν Πρωταθλήματα της Σερβίας και της Βουλγαρίας.

Συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο θα αγωνιστούν στις δύο Βαλκανικές χώρες 16 αθλητές.

Στο Βελιγράδι θα πάρουν μέρος οι Κατερίνα Δαλάκα, Κορίνα Πολίτη, Ανδριάννα Φέρρα, Αναστασία Μαρινάκου, Χρήστος Κοτίτσας και Χρήστος Παπούλιας.

Στη Σόφια θα πάρουν μέρος οι Οδυσσέας Μουζενίδης, Τάσος Λατιφλάρι, Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, Αλάνα Μπερν, Θοδωρής Βροντινός, Κυριάκος Ζώτος, Μιχάλης Κιάφας, Αργύρης Κιάφας, Σοφία Καϊσίδου και Δημήτρης Χρυσάφης.

Φωτογραφία: Nassos Triantafyllou / azsportsimages

Δείτε Επίσης

Zagori Mountain Running 2024: 48ωρη παράταση εγγραφών

Zagori Mountain Running 2024: 48ωρη παράταση εγγραφών

Η Οργανωτική επιτροπή του Zagori Mountain Running ζητάει συγνώμη για την όποια αναστάτωση δημιουργήθηκε και δεν μπορέσατε χτες να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας και δίνει παράταση στις εγγραφές όλων των αγώνων των BASIC πακέτων μέχρι Τρίτη 09/07/2024 στις 23:59