Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Κόσμος και κοσμάκης σε Βουλγαρία και Σερβία

Δυστυχώς η συνεχιζόμενη αγωνιστική «καραντίνα» στον Στίβο που έχει αποφασίσει η Πολιτεία, έχει δημιουργήσει «ασφυξία» στους Έλληνες πρωταθλητές και πρωταθλήτριες, με αποτέλεσμα να βρίσκονται σε αναζήτηση αγώνων στο εξωτερικό.

Του Τόλη Λελεκίδη

Μπορεί να συνεχίζουν τις προπονήσεις, όμως χρειάζονται και αγώνες και στα πλαίσια αυτά ψάχνουν τρόπους να μετάσχουν σε μίτινγκ ή Πρωταθλήματα σε άλλες χώρες της Ευρώπης, καθώς εκεί, παρά την πανδημία του Covid-19, διεξάγονται κανονικά, με την τήρηση του αυστηρού υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Έτσι, πολλοί Έλληνες αθλητές σε συνεννόηση με τον ΣΕΓΑΣ, έκλεισαν συμμετοχή στα όπεν Πρωταθλήματα της Σερβίας και της Βουλγαρίας.

Συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο θα αγωνιστούν στις δύο Βαλκανικές χώρες 16 αθλητές.

Στο Βελιγράδι θα πάρουν μέρος οι Κατερίνα Δαλάκα, Κορίνα Πολίτη, Ανδριάννα Φέρρα, Αναστασία Μαρινάκου, Χρήστος Κοτίτσας και Χρήστος Παπούλιας.

Στη Σόφια θα πάρουν μέρος οι Οδυσσέας Μουζενίδης, Τάσος Λατιφλάρι, Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, Αλάνα Μπερν, Θοδωρής Βροντινός, Κυριάκος Ζώτος, Μιχάλης Κιάφας, Αργύρης Κιάφας, Σοφία Καϊσίδου και Δημήτρης Χρυσάφης.

Φωτογραφία: Nassos Triantafyllou / azsportsimages

Δείτε Επίσης

21ος Κολυμβητικός Διάπλους Λίμνης Πλαστήρα

Eλευθέριος Πλακίδας Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 21ος Κολυμβητικός Διάπλους Λίμνης Πλαστήρα. Αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό συμμετείχαν στον ιστορικό Κολυμβητικό Διάπλου Λίμνης Πλαστήρα, που πραγματοποιήθηκε από τις 31 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου 2020, λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις προβλεπόμενες οδηγίες της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής και τις συστάσεις του ΕΟΔΥ. […]