Κόσμος και κοσμάκης σε Βουλγαρία και Σερβία

Δυστυχώς η συνεχιζόμενη αγωνιστική «καραντίνα» στον Στίβο που έχει αποφασίσει η Πολιτεία, έχει δημιουργήσει «ασφυξία» στους Έλληνες πρωταθλητές και πρωταθλήτριες, με αποτέλεσμα να βρίσκονται σε αναζήτηση αγώνων στο εξωτερικό.

Του Τόλη Λελεκίδη

Μπορεί να συνεχίζουν τις προπονήσεις, όμως χρειάζονται και αγώνες και στα πλαίσια αυτά ψάχνουν τρόπους να μετάσχουν σε μίτινγκ ή Πρωταθλήματα σε άλλες χώρες της Ευρώπης, καθώς εκεί, παρά την πανδημία του Covid-19, διεξάγονται κανονικά, με την τήρηση του αυστηρού υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Έτσι, πολλοί Έλληνες αθλητές σε συνεννόηση με τον ΣΕΓΑΣ, έκλεισαν συμμετοχή στα όπεν Πρωταθλήματα της Σερβίας και της Βουλγαρίας.

Συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο θα αγωνιστούν στις δύο Βαλκανικές χώρες 16 αθλητές.

Στο Βελιγράδι θα πάρουν μέρος οι Κατερίνα Δαλάκα, Κορίνα Πολίτη, Ανδριάννα Φέρρα, Αναστασία Μαρινάκου, Χρήστος Κοτίτσας και Χρήστος Παπούλιας.

Στη Σόφια θα πάρουν μέρος οι Οδυσσέας Μουζενίδης, Τάσος Λατιφλάρι, Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, Αλάνα Μπερν, Θοδωρής Βροντινός, Κυριάκος Ζώτος, Μιχάλης Κιάφας, Αργύρης Κιάφας, Σοφία Καϊσίδου και Δημήτρης Χρυσάφης.

Φωτογραφία: Nassos Triantafyllou / azsportsimages

Δείτε Επίσης

Μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών και πιο έντονες συγκινήσεις από κάθε άλλη φορά υπόσχεται ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης - ZeniΘ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, αποτελώντας ένα αθλητικό γεγονός που χιλιάδες δρομείς επιλέγουν για την ποιότητα της διοργάνωσης και της φιλοξενίας, συνδυάζοντας αρμονικό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με τον αθλητισμό αναψυχής.

Σπάει όλα τα ρεκόρ ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ!

Μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών και πιο έντονες συγκινήσεις από κάθε άλλη φορά υπόσχεται ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, αποτελώντας ένα αθλητικό γεγονός που χιλιάδες δρομείς επιλέγουν για την ποιότητα της διοργάνωσης και της φιλοξενίας, συνδυάζοντας αρμονικό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με τον αθλητισμό αναψυχής.