Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Κόσμος και κοσμάκης σε Βουλγαρία και Σερβία

Δυστυχώς η συνεχιζόμενη αγωνιστική «καραντίνα» στον Στίβο που έχει αποφασίσει η Πολιτεία, έχει δημιουργήσει «ασφυξία» στους Έλληνες πρωταθλητές και πρωταθλήτριες, με αποτέλεσμα να βρίσκονται σε αναζήτηση αγώνων στο εξωτερικό.

Του Τόλη Λελεκίδη

Μπορεί να συνεχίζουν τις προπονήσεις, όμως χρειάζονται και αγώνες και στα πλαίσια αυτά ψάχνουν τρόπους να μετάσχουν σε μίτινγκ ή Πρωταθλήματα σε άλλες χώρες της Ευρώπης, καθώς εκεί, παρά την πανδημία του Covid-19, διεξάγονται κανονικά, με την τήρηση του αυστηρού υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Έτσι, πολλοί Έλληνες αθλητές σε συνεννόηση με τον ΣΕΓΑΣ, έκλεισαν συμμετοχή στα όπεν Πρωταθλήματα της Σερβίας και της Βουλγαρίας.

Συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο θα αγωνιστούν στις δύο Βαλκανικές χώρες 16 αθλητές.

Στο Βελιγράδι θα πάρουν μέρος οι Κατερίνα Δαλάκα, Κορίνα Πολίτη, Ανδριάννα Φέρρα, Αναστασία Μαρινάκου, Χρήστος Κοτίτσας και Χρήστος Παπούλιας.

Στη Σόφια θα πάρουν μέρος οι Οδυσσέας Μουζενίδης, Τάσος Λατιφλάρι, Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, Αλάνα Μπερν, Θοδωρής Βροντινός, Κυριάκος Ζώτος, Μιχάλης Κιάφας, Αργύρης Κιάφας, Σοφία Καϊσίδου και Δημήτρης Χρυσάφης.

Φωτογραφία: Nassos Triantafyllou / azsportsimages

Δείτε Επίσης

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Υποστήριξη κορυφαίου επιπέδου για κάθε έναν από τους συμμετέχοντες στους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος, καθώς και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων για όλη την οικογένεια, περιλαμβάνει ο 18ος Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, που υπόσχεται να συνεχίσει την απόλυτα επιτυχημένη παράδοσή του και να ανεβάσει φέτος τον πήχη ακόμα ψηλότερα!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφώνγια τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφών για τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Την παράταση των εγγραφών αποφάσισε η Οργανωτική Επιτροπή του 18ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, ανταποκρινόμενη στο εντυπωσιακό ενδιαφέρον για συμμετοχή στη μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα!