Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Ο Κώστας Ζήκος τρέχει σε δύο μίτινγκ στη Γερμανία

Ο Κώστας Ζήκος θα πάρει μέρος την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στο διεθνές μίτινγκ ISTAF που διεξάγεται στο Βερολίνο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής βρίσκεται στην Αθήνα και κάνει τις τελευταίες του προπονήσεις για να αναχωρήσει την Πέμπτη για τη γερμανική πρωτεύουσα. Ο σπρίντερ του Βαγγέλη Κατσιάβα, όλο το προηγούμενο διάστημα πραγματοποίησε την προετοιμασία του κυρίως, στα Τρίκαλα και είναι έτοιμος να μπει στην αγωνιστική δράση με πρώτο στόχο το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στο Τόρουν.

Ο 23χρονος αθλητής, ο οποίος έχει ατομικό ρεκόρ στα 60 μέτρα 6.62, θα παραμείνει στη Γερμανία, καθώς την Κυριακή θα τρέξει στο διεθνές μίτινγκ στο Ντόρτμουντ.

Φωτογραφία: azsportsimages

Δείτε Επίσης

Kαλή εμφάνιση στα 60μ. με 6.64

Έτοιμος να κυνηγήσει χρόνους κάτω από το ατομικό του 6.62 έδειξε πως είναι ο Κώστας Ζήκος, ο οποίος κατέλαβε σήμερα τη δεύτερη θέση στα 60 μ. στο μίτινγκ του Ντόρτμουντ με 6.64.

Κανονικά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού

Γίνεται  γνωστό στα σωματεία, τους αθλητές, τους προπονητές, που πρόκειται να συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που θα γίνει στο ΣΕΦ την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, ότι σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την ΓΓΑ, το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί κανονικά και θα υπάρξει σχετική πρόβλεψη στην ΚΥΑ, που θα  εκδοθεί άμεσα. Φωτογραφία: […]