Ο Κώστας Ζήκος τρέχει σε δύο μίτινγκ στη Γερμανία

Ο Κώστας Ζήκος θα πάρει μέρος την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στο διεθνές μίτινγκ ISTAF που διεξάγεται στο Βερολίνο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής βρίσκεται στην Αθήνα και κάνει τις τελευταίες του προπονήσεις για να αναχωρήσει την Πέμπτη για τη γερμανική πρωτεύουσα. Ο σπρίντερ του Βαγγέλη Κατσιάβα, όλο το προηγούμενο διάστημα πραγματοποίησε την προετοιμασία του κυρίως, στα Τρίκαλα και είναι έτοιμος να μπει στην αγωνιστική δράση με πρώτο στόχο το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στο Τόρουν.

Ο 23χρονος αθλητής, ο οποίος έχει ατομικό ρεκόρ στα 60 μέτρα 6.62, θα παραμείνει στη Γερμανία, καθώς την Κυριακή θα τρέξει στο διεθνές μίτινγκ στο Ντόρτμουντ.

Φωτογραφία: azsportsimages

Δείτε Επίσης

Μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών και πιο έντονες συγκινήσεις από κάθε άλλη φορά υπόσχεται ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης - ZeniΘ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, αποτελώντας ένα αθλητικό γεγονός που χιλιάδες δρομείς επιλέγουν για την ποιότητα της διοργάνωσης και της φιλοξενίας, συνδυάζοντας αρμονικό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με τον αθλητισμό αναψυχής.

Σπάει όλα τα ρεκόρ ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ!

Μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών και πιο έντονες συγκινήσεις από κάθε άλλη φορά υπόσχεται ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, αποτελώντας ένα αθλητικό γεγονός που χιλιάδες δρομείς επιλέγουν για την ποιότητα της διοργάνωσης και της φιλοξενίας, συνδυάζοντας αρμονικό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με τον αθλητισμό αναψυχής.