Χάνει τα μίτινγκ λόγω θλάσης

Άτυχος στάθηκε ο Κώστας Δουβαλίδης τις τελευταίες ημέρες της προετοιμασίας του στην Κύπρο, καθώς τραυματίστηκε.

Του Τόλη Λελεκίδη

Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε τις προπονήσεις του μαζί με το γκρουπ του Αντώνη Γιαννουλάκη και μαζί με τον Ισπανό πρωταθλητή Ορλάντο Ορτέγκα στο Παραλίμνι και έπαθε θλάση στο δικέφαλο. Ο εμποδιστής του Μπάμπη Σδρόλα επέστρεψε στη Δράμα για να ξεκινήσει θεραπείες και να κάνει αποκατάσταση, αλλά ο τραυματισμός του έχει σαν αποτέλεσμα την ακύρωση των μίτινγκ. Ο Κώστας Δουβαλίδης θα έτρεχε σε δύο μίτινγκ κλειστού στα 60μ. εμπόδια στη Γαλλία.

Δεν θ’ αγωνιστεί και θα δοκιμάσει το πόδι του την επόμενη εβδομάδα και αν είναι σε καλύτερη κατάσταση, θα κάνει πρεμιέρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (12-13 Φεβρουαρίου) στο ΣΕΦ. Σε διαφορετική περίπτωση θα περιμένει αν θα μπορέσει να ταξιδέψει απευθείας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στο Τόρουν.

Δείτε Επίσης

Πάνω από 60 κορυφαίοι ομιλητές στο Front Runners in Sports Management 5.0 στις 7-9 Δεκεμβρίου

Πάνω από 60 κορυφαίοι ομιλητές στο Front Runners in Sports Management 5.0 στις 7-9 Δεκεμβρίου

Το μεγαλύτερο συνέδριο για το αθλητικό management και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη, το “Front Runners in Sports Management 5.0” επιστρέφει πιο πλούσιο από ποτέ με πάνω από 60 σπουδαίους ομιλητές και άκρως ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες που αφορούν στον Αθλητικό Τουρισμό, τη Βιωσιμότητα, τον Αθλητισμό και την Αθλητική Βιομηχανία.