Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Κατερίνα Στεφανίδη και Ελένη Πόλακ παρέα στη Ρουέν

Στην πόλη Ρουέν της Γαλλίας θα αγωνιστούν το Σάββατο η Κατερίνα Στεφανίδη και η Ελένη Πόλακ.

Οι δύο Ελληνίδες θα είναι παρούσες σε έναν από τους κορυφαίου αγώνες επί κοντώ της σεζόν, αφού εκεί θα είναι ορισμένες από τις κορυφαίες αθλήτριες του αγωνίσματος.

Η Στεφανίδη στη γαλλική πόλη θα κάνει τον δεύτερο αγώνα της, λίγες ημέρες από την πολύ καλή πρώτη παρουσία στο Τουρκουάν, όπου πέρασε τα 4,61 μέτρα. Η έμπειρη αθλήτρια στο ντεμπούτο της στη σεζόν είχε την ευκαιρία να κάνει ορισμένες δοκιμές σε σχέση με κοντάρια και τη φόρα της, τις οποίες ωστόσο αναμένεται να επαναλάβει και στον αυριανό αγώνα, όπου επίσης θα συμμετάσχει με μικρότερη από την κανονική της φόρα. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης θα επιδιώξει να δει ακόμη μεγαλύτερα άλματα και φυσικά να βελτιώσει την επίδοση της περασμένης εβδομάδας.

Το ντεμπούτο της στη σεζόν θα κάνει τη Γαλλία η Ελένη Πόλακ. Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη, στην αρχή της σεζόν αντιμετώπισε έναν τραυματισμό, τον οποίο και ξεπέρασε κι έτσι θα επιδιώξει καλές προσπάθειες. Η Πόλακ το καλοκαίρι κατάφερε να ξεπεράσει τα 4,70 μ. και να δείξει σταθερότητα σε μεγάλα άλματα γεγονός που της επιτρέπει να σκέφτεται μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Τορούν. Στη Ρουέν θα είναι ακόμη η Χόλι Μπράντσο (Μ. Βρετανία), η Αλίσα Νιούμαν (Καναδάς), η Τίνα Σούτετς (Σλοβενία) και η Ιρίνα Ζουκ (Λευκορωσία). 

Φωτογραφία: Angelos Zymaras / azsportsimages

Δείτε Επίσης

Kalamata Action & The Lake Plastira

Φέτος η σειρά αγώνων  που διοργανώνουμε εμπλουτίστηκε με δύο νέους ξεχωριστούς αγώνες σε δύο ιδιαίτερες από κάθε άποψη περιοχές της χώρας μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση φέτος να παρουσιάσουμε ότι πιο καινούργιο υπάρχει στον χώρο του Ελληνικού Τριάθλου από πλευράς προορισμών και αγώνων. Ξεκινάμε την επόμενη εβδομάδα 25-26/6 με την Καλαμάτα. Η πανέμορφη μεσσηνιακή πρωτεύουσα με τις άρτιες […]

Στον Παναθηναϊκό η Γιαννοπούλου

Η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου θα συνεχίσει την καριέρα της στον Παναθηναϊκό, καθώς οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν σήμερα τη μεταγραφή της Ελληνίδας πρωταθλήτριας των μεσαίων αποστάσεων.