Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Βουλγαρία και Σερβία η επόμενη στάση πολλών αθλητών και αθλητριών μας

Πολλές ελληνικές συμμετοχές θα υπάρξουν το Σαββατοκύριακο στα εθνικά πρωταθλήματα σε Σερβία και Βουλγαρία.

Στην διοργάνωση του Βελιγραδίου η Αναστασία Μαρινάκου ξεκινάει τη χρονιά με δύο αγωνίσματα, αφού επέλεξε να δει τις δυνάμεις της τόσο στα 1.500 μ., όσο και στα 3.000 μ. έχοντας στην άκρη του μυαλού της την επιστροφή σε μια μεγάλη διοργάνωση, όπως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού. Ντεμπούτο στη σεζόν θα κάνει η Κορίνα Πολίτη, που θα τρέξει τόσο 200 μ. όσο και 400 μ., με στόχο να κυνηγήσει από νωρίς τα ρεκόρ της. Στα 400 μ. θα κάνει τον δεύτερο αγώνα της στη σεζόν, η Ανδριάνα Φέρρα, ενώ στην αγωνιστική δράση επιστρέφει η Κατερίνα Δαλάκα στα 200 μέτρα. Ο Χρήστος Κοτίτσας δείχνει σε καλή κατάσταση κι έτσι αν βρει τις συνθήκες δεν θα αποτελέσει έκπληξη να πετύχει μια επίδοση κάτω από 1.50.00 στα 800 μέτρα. Στο Βελιγράδι θα αγωνιστεί και ο Χρήστος Παπούλιας στα 3.000 μέτρα.

Στη Σόφια της Βουλγαρίας θα τρέξει η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου στα 60 μ., στην πρώτη της κούρσας στην κατηγορία Κ20, ενώ στην εκκίνηση του αγωνίσματος θα είναι και η  Αλάνα Μπέρν. Στα 60 μ. Ανδρών θα τρέξουν ο Θοδωρής Βροντινός και ο Δημήτρης Χρυσάφης με τον πρώτο να θέλει επίδοση κάτω από το 6.86 του ντεμπούτου του και τον δεύτερο να ξεκινήσει δυναμικά τη χρονιά.  Ο Κυριάκος Ζώτος και η Σοφία Καϊσίδου θα συμμετάσχουν στη σφαιροβολία και θα επιδιώξουν από νωρίς επιδόσεις ανάλογες των δυνατοτήτων τους. Ο Ζώτος έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να συνδυάσει τις παρουσίες του στον κλειστό με πολύ καλές επιδόσεις με αποκορύφωμα το 20,00 μ. που πέτυχε πέρυσι. Στα 60 μ. εμπ.   οι Μιχάλης Κιάφας και  Αργύρης Κιάφας θα έχουν την ευκαιρία για έναν πρώτο δυνατό αγώνα.

Φωτογραφία: azsportsimages

Δείτε Επίσης

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο Μαραθώνιος Κρήτης

Με ρεκόρ εγγραφών τους 2.800 δρομείς και ρεκόρ τερματισάντων στον Μαραθώνιο δρόμο  από όλη την Κρήτη, την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό ολοκληρώθηκε ο 8ος μαραθώνιος Κρήτης ο οποίος ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Μακαριστού Ειρηναίου Γαλανάκη. Με πάνω από 300 εθελοντές και 50 μοτοσυκλέτες των Λεσχών Varadero  και Κλασσικής  και παραπάνω από 200 μέλη της Τροχαίας […]