Τεντόγλου και Πανταζής αγωνίζονται στη Γαλλία

Ο Μίλτος Τεντόγλου θα κάνει αύριο (Σάββατο, 6/2) τον δεύτερο αγώνα του στη σεζόν, στο μίτινγκ που θα γίνει στην πόλη Μετς της Γαλλίας.

Ο κορυφαίος Ευρωπαίος άλτης του μήκους προέρχεται από ικανοποιητικό ντεμπούτο στην Καρλσρούη, όπου είχε καλύτερο άλμα στα 8,05 μ. και έδειξε έτοιμος για ακόμη μεγαλύτερες προσπάθειες. Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι θα βρεθεί αντιμέτωπος για δεύτερη φορά φέτος με τον Κουβανό Μαϊσέλ Μασό που στην Καρλσρούη ήταν δεύτερος με 8,08 μέτρα. Ο Τεντόγλου αποτελεί το φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Τορούν, διοργάνωση στην οποία μεταξύ άλλων θα κληθεί να υπερασπιστεί το χρυσό που κατέκτησε πριν δύο χρόνια στη Γλασκόβη. Ο νεαρός μετά το Μετς θα επιστρέψει στην Αθήνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κι έπειτα θα αγωνιστεί στο μίτινγκ της Μαδρίτης στις 24 Φεβρουαρίου, στον τελευταίο αγώνα πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Στη Γαλλία θα κάνει το ντεμπούτο του ο νεαρός άλτης του τριπλούν, Ανδρέας Πανταζής. Ο αθλητής του Δημήτρη Βασιλικού δεν βρίσκεται ακόμη στην κατάσταση που θα ήθελε, αφού έμεινε αρκετά πίσω στην προπόνηση, όταν τραυματίστηκε σοβαρά στη διάρκεια περασμένο Δεκέμβρη σε ατύχημα στα βάρη. Παρόλα αυτά επέλεξε να μπει στους αγώνες και μέσα από αυτούς να κυνηγήσει καλά άλματα και πολύτιμες εμπειρίες για τη συνέχεια. Ο Πανταζής το καλοκαίρι θα διεκδικήσει τη συμμετοχή και μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

Φωτογραφία: azsportsimages

Δείτε Επίσης

Πάνω από 60 κορυφαίοι ομιλητές στο Front Runners in Sports Management 5.0 στις 7-9 Δεκεμβρίου

Πάνω από 60 κορυφαίοι ομιλητές στο Front Runners in Sports Management 5.0 στις 7-9 Δεκεμβρίου

Το μεγαλύτερο συνέδριο για το αθλητικό management και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη, το “Front Runners in Sports Management 5.0” επιστρέφει πιο πλούσιο από ποτέ με πάνω από 60 σπουδαίους ομιλητές και άκρως ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες που αφορούν στον Αθλητικό Τουρισμό, τη Βιωσιμότητα, τον Αθλητισμό και την Αθλητική Βιομηχανία.