Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Η βεβαίωση μετακίνησης προπονητών και αθλητών

Από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου οι αθλητές με τους προπονητές τους θα μπορούν να μετακινούνται και να εισέρχονται στις εγκαταστάσεις για να κάνουν τις προπονήσεις τους για την προετοιμασία τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Του Τόλη Λελεκίδη

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης υπέγραψε το σχετικό έγγραφο μετακίνησης που θα έχουν μαζί τους οι προπονητές με τους αθλητές τους για να πηγαίνουν στο χώρο προπόνησης.

Το Athletics magazine σας δημοσιεύει ένα από τα έγγραφα μετακίνησης που θα χρησιμοποιείται στη Θεσσαλονίκη για μετακίνηση στο Καυταντζόγλειο Στάδιο. Να σημειώσουμε ότι έχουν δοθεί και ώρες χρήσης εγκατάστασης και για το Καυταντζόγλειο είναι 09:00-11:30 το πρωί και 16:00-19:00 το απόγευμα. Το ίδιο συμβαίνει και με τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις.

Δείτε Επίσης

Γνωρίστε την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας

Γνωρίστε την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας

Ο ΣΕΓΑΣ στην προσπάθειά του να γνωρίσει στο ευρύτερο φίλαθλο κοινό, τους ανθρώπους του στίβου που βρίσκονται σε νευραλγικές θέσεις του οικοδομήματος του Στίβου, έχει αρχίσει πρωτοβουλία γνωριμίας, με τα κύτταρα του αθλητισμού, τα Αθλητικά μας Σωματεία και τις Ενώσεις τους (ΕΑΣ).