Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Είκοσι σωματεία από το Αιγαίο, την Κρήτη και το Ιόνιο στηρίζουν την Σοφία Σακοράφα

Με ανακοίνωσή τους σύλλογοι από τρεις περιφέρειες της χώρας εκφράζονται υπέρ της υποψηφιότητάς της για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ.

Η Σοφία Σακοράφα αποτελεί άξιο πρεσβευτή της αθλητικής ιστορίας της Ελλάδας στον παγκόσμιο στίβο, με λαμπρές επιτυχίες,  παγκόσμιο ρεκόρ, ευρωπαϊκές και μεσογειακές νίκες, αλλά  και με θαυμαστή διαδρομή στον κοινωνικό στίβο της πατρίδας μας και πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να προσφέρει  στον ελληνικό αθλητισμό από μια νέα θέση.

Είμαστε σίγουροι ότι με τα χαρακτηριστικά που τη διακρίνουν, γνώση, θέληση, όραμα και εμπειρία, θα συμβάλει καθοριστικά στη συνέχιση της συνεχούς αναπτυξιακής πορείας του ελληνικού κλασικού αθλητισμού των προηγούμενων χρόνων, με κεντρικούς άξονες  τόσο τον σωματειακό όσο και υψηλό αθλητισμό, αλλά και το δρομικό κίνημα.

– Γ.Σ. Ελ. Βενιζέλος
– Ένωση Καζώνης Κάλυμνος 2000
– Α.Ο Κύδων Χανίων
– Α.Ο. Εμμ. & Μαίρης Σταματίου
– Παγχιακός Γ.Σ.
– Γ.Σ. Λιβυκός Ιεράπετρας
– Α.Σ. Ξάνθος ο Πάτμιος
– Γ.Σ. Β. Κορνάρος
– Α.Σ. Έφηβος Χίου
– Ήφαιστος Α.Σ. Θήρας
– Σητειακός Α.Ο.
– Α.Ε. Λευκίμης
– Α.Σ. Ολυμπιάδα Χίου
– Γ.Ε. Θιναλίων
– Γ.Α.Σ. Μαλλίων
– Α.Ο. Μυκόνου
– Π.Α.Σ. Ίκαρος
– Γ.Σ. Κέρκυρας 2018
– Γ.Σ. Αρίων Μυτιλήνης
– Γ.Α. Αίαντας Τήνου

Δείτε Επίσης

Η προκήρυξη για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου

Το κορυφαίο εγχώριο γεγονός της χειμερινής περιόδου, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού, θα διεξαχθεί την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με ειδικές – μόνο για φέτος – συνθήκες, λόγω της πανδημίας του ιού covid-10. Παρόλα αυτά και φέτος το ενδιαφέρον στη διοργάνωση θα είναι μεγάλο, παρά την περιορισμένη συμμετοχή […]

Atromitos Race Sifnos 2022 _ Έναρξη εγγραφών

Κάτι νέο έρχεται στην Σίφνο από τον Atromito…. Το σύνθημα μας σταθερό και μας ξεσηκώνει!Έλα… Μη Φοβάσαι!!! Κλείσιμο εγγραφών στις 30 Ιουνίου ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Στο νησί της Σίφνου, στις 8, 9 και 10 Ιουλίου 2022 θα πραγματοποιηθεί μια τριήμερη αθλητική εκδήλωση, η οποία θα περιλαμβάνει μια ομαδική κολυμβητική εξόρμηση (υπέρ) απόστασης 7000 μέτρων και έναν […]