Η λίστα των αθλητών, προπονητών και φυσικοθεραπευτών που θα μπαίνουν στις εγκαταστάσεις

Το Athletics magazine δημοσιεύει τη λίστα που θα βρίσκεται από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις για να μπαίνουν οι αθλητές, προπονητές και φυσικοθεραπευτές για να πραγματοποιούν τις προπονήσεις τους.

Του Τόλη Λελεκίδη

Στη σχετική λίστα είναι 38 αθλητές, 32 προπονητές και 3 φυσικοθεραπευτές.

Στο ΟΑΚΑ είναι: Κατερίνα Στεφανίδη, Βούλα Παπαχρήστου, Μίλτος Τεντόγλου, Μιχάλης Αναστασάκης, Κώστας Φιλιππίδης, Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, Δημήτρης Τσιάμης, Εμμανουήλ Καραλής, Ελισάβετ Πεσιρίδου, Τατιάνα Γκούσιν, Σπυριδούλα Καρύδη, Ανδρέας Πανταζής, Ιωάννα Ζάκκα.

Στον Άγιο Κοσμά: Νικόλ Κυριακοπούλου, Μιχάλης Αναστασάκης, Κλαούντια-Ελένη Πόλακ, Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, Ραφαέλα Σπανουδάκη, Κορίνα Πολίτη, Μαρία Μπελιμπασάκη, Δημήτρης Τσίτσος, Γκλόρια Πριβιλέτζιο.

Στο Καυταντζόγλειο: Έφη Κολοκυθά, Αντώνης Μέρλος, Κώστας Μπανιώτης, Οδυσσέας Μουζενίδης, Ελίνα Τζένγκο, Κυριάκος Ζώτος.

Στο Παγκρήτιο: Ειρήνη Βασιλείου.

Στο ΔΑΚ Μακροχωρίου: Σοφία Υφαντίδου.

Στο ΔΑΚ Δράμας: Κώστας Δουβαλίδης.

Στο ΔΑΚ Χανίων: Χρήστος Φραντζεσκάκης, Δήμητρα Γναφάκη.

Στο ΔΑΚ Άργους: Ελπίδα Καρκαλάτου.

Στο ΔΑΚ Πάτρας: Δέσποινα Μουρτά, Αλεξία Πάππας.

Στο ΔΑΚ Τρικάλων: Κώστας Ζήκος.

Στο ΔΑΚ Καρδίτσας: Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, Πένυ Τσινοπούλου.

Στην Καλλικράτεια: Οδυσσέας Μουζενίδης, Ελίνα Τζένγκο.

Στο Ζηρίνειο: Ελισάβετ Πεσιρίδου, Τατιάνα Γκούσιν.

Στη Φιλοθέη: Ιωάννα Ζάκκα.

Στο Παλέ: Κώστας Μπανιώτης.

Αναλυτικά η λίστα

Δείτε Επίσης

Μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών και πιο έντονες συγκινήσεις από κάθε άλλη φορά υπόσχεται ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης - ZeniΘ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, αποτελώντας ένα αθλητικό γεγονός που χιλιάδες δρομείς επιλέγουν για την ποιότητα της διοργάνωσης και της φιλοξενίας, συνδυάζοντας αρμονικό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με τον αθλητισμό αναψυχής.

Σπάει όλα τα ρεκόρ ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ!

Μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών και πιο έντονες συγκινήσεις από κάθε άλλη φορά υπόσχεται ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, αποτελώντας ένα αθλητικό γεγονός που χιλιάδες δρομείς επιλέγουν για την ποιότητα της διοργάνωσης και της φιλοξενίας, συνδυάζοντας αρμονικό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με τον αθλητισμό αναψυχής.