Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Η Σπυριδούλα Καρύδη σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ Κ20 στο τριπλούν

Επιμέλεια: Ζαχαρένια Πιλιτσίδου

Στη συνάντηση Αλμάτων της Καλλιθέας στο αγώνισμα άλμα στο τριπλούν η Σπυριδούλα Καρύδη βελτίωσε το πανελλήνιο ρεκόρ. Η νεαρή αθλήτρια πέτυχε τα 14,12(0,1) και ξεπέρασε το δικό της 14,00 που είχε πετύχει πέρυσι στο Ευρωπαϊκό Κ20. Μετά το ρεκόρ των 14,12 μ. έκανε δύο άκυρα άλματα κι έκανε μια τελευταία προσπάθεια στα 13,78 όπου και τερμάτισε τον αγώνα της. Έχοντας προπονητή τον Παύλο Σκορδίλη η αθλήτρια απέδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αλλά και ότι έχει δυνατότητες για πολλά περισσότερα. Το συγκεκριμένο άλμα αποτελεί την ένατη επίδοση όλων των εποχών στην κατηγορία των γυναικών στο συγκεκριμένο αγώνισμα.

Ο προπονητής της Παύλος Σκορδίλης δήλωσε: “Είμαι ευχαριστημένος από τον αγώνα της. Δουλέψαμε πολύ στη διάρκεια της καραντίνας και καταφέραμε να διατηρηθούμε σε πολύ καλή κατάσταση. Θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 τόσο στο τριπλούν όσο και στο μήκος κι έπειτα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών”

Δείτε Επίσης

Νέες σημαντικές διακρίσεις για τις δρομικές διοργανώσεις της Θεσσαλονίκης: Τέσσερα βραβεία ο «Νυχτερινός» και ο «Μαραθώνιος της Ιστορίας»!

Ο Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ και ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin σάρωσαν τα βραβεία στην ετήσια εκδήλωση απονομής των “Tourism Awards 2022”, που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού στην Αθήνα, κερδίζοντας για άλλη μία φορά την αναγνώριση των θεσμικών φορέων και των καταξιωμένων επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου, για τις εξαιρετικές υπηρεσίες […]