Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Η Ιωάννα Ζάκκα σημείωσε φοβερή παρουσία στο άλμα εις ύψος στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά

Επιμέλεια: Ζαχαρένια Πιλιτσίδου

Η Ιωάννα Ζάκκα (ΑΟ Φιλοθέης) βελτίωσε τρεις φορές το ατομικό της ρεκόρ κι έκανε ένα εξαιρετικό αγώνα με αποκορύφωμα το άλμα στα 1,91 μ. που την κατατάσσει στην 5η θέση όλων των εποχών στη χώρα μας.

Η καλύτερη επίδοση της αθλήτριας στο ανοιχτό πριν την έναρξη του αγώνα ήταν τα 1,85 μ., με προπονητή τον Γιάννη Κουτσογιαννόπουλο πέρασε με την πρώτη τα 1,88 μ. και με τη δεύτερη τα 1,86 μ. επιδόσεις που ήταν ρεκόρ για την ίδια.

Η ίδια δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα να κάνω μια επίδοση, που ήξερα εδώ και καιρό πως μπορώ να πετύχω. Μετά τον αγώνα στο Άργος Ορεστικό ήμουν πολύ λυπημένη, καθώς δεν το πίστευα πως έμεινα στο 1,85 μέτρα. Σήμερα τα πράγματα πήγαν καλά. Βοήθησε και ο συναγωνισμός που με ώθησε να πάω ψηλότερα. Τον τελευταίο χρόνο έπαψα πλέον να πονάω κι αυτό είναι που έχει κάνει την μεγάλη αλλαγή στα αποτελέσματα μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό της ομοσπονδίας Διονύση Χίσσα, τον πρόεδρο του συλλόγου μου και γιατρό μου Παναγιώτη Κουλουμεντα, τους φυσιοθεραπευτές Φώτη και Παναγιώτη Στεφανή, τον προπονητή μου Γιάννη Κουτσογιαννόπουλο, το σύλλογο μου, την ομοσπονδία και τον χορηγό μου την Adidas”, είπε αρχικά η Ιωάννα Ζάκκα και συμπλήρωσε: “Ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα τον πήχη στα 1,94 μ., αφού στην προπόνηση μέχρι τώρα είχα δοκιμάσει στο 1,90 μ. Θεωρώ πως μπορεί να έρθει και το 1,94 μέτρα. Μέχρι τώρα ήμουν αθλήτρια της προπόνησης, νομίζω πως τους τελευταίους μήνες αυτό αλλάζει”.

Δείτε Επίσης

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο Μαραθώνιος Κρήτης

Με ρεκόρ εγγραφών τους 2.800 δρομείς και ρεκόρ τερματισάντων στον Μαραθώνιο δρόμο  από όλη την Κρήτη, την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό ολοκληρώθηκε ο 8ος μαραθώνιος Κρήτης ο οποίος ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Μακαριστού Ειρηναίου Γαλανάκη. Με πάνω από 300 εθελοντές και 50 μοτοσυκλέτες των Λεσχών Varadero  και Κλασσικής  και παραπάνω από 200 μέλη της Τροχαίας […]