Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Σε παγκόσμιο επίπεδο εξελίχθηκε ο αγώνας για τις αθλήτριες Πόλακ και Κυριακοπούλου στον Άγιο-Κοσμά

Επιμέλεια: Ζαχαρένια Πιλιτσίδου

Ο αγώνας επί κοντώ στους διασυλλογικούς αγώνες του Αγίου Κοσμά εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους με τα υψηλά για την εποχή και τα δεδομένα ύψη που πέτυχαν η Ελένη Πόλακ (ΑΟ Μεγάρων) και η Νικόλ Κυριακοπούλου (ΑΓΕΣ Κάμειρος).

Πρώτη βγήκε η Ελένη Πόλακ με νίκη σε άλμα 4,70 μ. ενώ δεύτερη ακολούθησε η Κυριακοπούλου με άλμα 4,60 μ. ενώ συνέχισε με πολύ καλή προσπάθεια στα 4,80 μ. Η Πόλακ ξεκίνησε μα άλμα 4,10 μ. συνέχισε στα 4,30 μ. πέρασε στα 4,50 μ. και στην τρίτη της προσπάθεια κατάφερε να ξεπεράσει το ατομικό της ρεκόρ κάνοντας άλμα 4,70 μ. Η αθλήτρια ένιωσε ένα μικρό τράβηγμα στο πόδι και επέλεξε να μη συνεχίσει. Θα πραγματοποιήσει τον επόμενο αγώνα της την Τετάρτη στην Καλλιθέα στο μίτινγκ αλμάτων. Ταυτόχρονα, πολύ καλή παρουσίαση είχε η Νικόλ Κυριακοπούλου που αγωνίστηκε με 14 δρασκελισμούς και κατάφερε να περάσει τα 4,60 μ.

Στο τέλος του αγώνα η Ελένη Πόλακ δήλωσε: “Δεν περίμενα πως θα εξελιχθεί έτσι ο αγώνας. Τελικά κατάφερα να βρω το κίνητρο και να κάνω μία καλή παρουσία. Είμαι πολύ χαρούμενη που πέτυχα αυτή την επίδοση. Συνεχίζω και κυνηγάω να ανέβω ακόμη υψηλότερα. Σίγουρα θα πάω μέχρι το Πανελλήνιο, ωστόσο είναι πιθανό να κάνω κι ένα μίτινγκ αρχές Σεπτεμβρίου”.

Η Κυριακοπούλου δήλωσε:”Είμαι πολύ χαρούμενη για το πως χειρίστηκα τα μαλακά κοντάρια σε ένα ύψος όπως το 4,80 μέτρα. Δεν είχα πάρει μαζί μου σκληρά κοντάρια, καθώς είχα στο μυαλό μου πως ο αγώνας θα πάει πιο χαλαρά. Ήταν μια πολύ καλή προπόνηση, στην οποία φάνηκε πως είμαι στη σωστή κατεύθυνση. Θα μπορούσα να είχα κάνει σήμερα και το 4,80 μ. Συνεχίζω με όρεξη για καλύτερες εμφανίσεις”.

Δείτε Επίσης

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Υποστήριξη κορυφαίου επιπέδου για κάθε έναν από τους συμμετέχοντες στους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος, καθώς και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων για όλη την οικογένεια, περιλαμβάνει ο 18ος Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, που υπόσχεται να συνεχίσει την απόλυτα επιτυχημένη παράδοσή του και να ανεβάσει φέτος τον πήχη ακόμα ψηλότερα!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφώνγια τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφών για τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Την παράταση των εγγραφών αποφάσισε η Οργανωτική Επιτροπή του 18ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, ανταποκρινόμενη στο εντυπωσιακό ενδιαφέρον για συμμετοχή στη μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα!