Η Φιλιππίδου στην έβδομη θέση στους Aγώνες Μεσογειακών Χωρών

Η Αρετή Φιλιππίδου στους πανηγυρισμούς μετά την κατάκτηση του μεταλλίου στο Παγκόσμιο του Κάλι

Η Αρετή Φιλιππίδου εκπροσώπησε σήμερα τη χώρα μας στoυς Aγώνες Μεσογειακών Χωρών στην Πεσκάρα, όπου κατέλαβε την έβδομη θέση στη δισκοβολία με 47,71 μέτρα.

Η αθλήτρια έχει ήδη τη σκέψη της στην προετοιμασία της νέας περιόδου, δεδομένο του ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση διεξάγεται σε χρονική περίοδο όπου οι περισσότεροι αθλητές και αθλήτριες έχουν ολοκληρώσει την ξεκούραση τους και ετοιμάζονται για την επόμενη χρονιά και δεν προσφέρεται για επίτευξη μεγάλων επιδόσεων.

Η “ασημένια” στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 του Κάλι, είχε ακόμη έγκυρες βολές στα 45,18 μ., 45,15 μ., 47,71 μ., 44,66 μ. και 47,49 μέτρα.

Νικήτρια του αγώνα ήταν η Αμάντα Γκαντού- Ντουμπά με 55,09 μέτρα. Στους αγώνες έχουν δικαίωμα συμμετοχής αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας Κ23 και Κ20. Η δεύτερη ελληνική εκπροσώπηση στη διοργάνωση είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής Ανδρών Κ20, Γιάννης Κορακίδης, ο οποίος αγωνίζεται την Κυριακή (11/9, 18.00), στην δεύτερη και τελευταία ημέρα των αγώνων.

Τα αποτελέσματα και οι συμμετοχές

Δείτε Επίσης

Μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών και πιο έντονες συγκινήσεις από κάθε άλλη φορά υπόσχεται ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης - ZeniΘ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, αποτελώντας ένα αθλητικό γεγονός που χιλιάδες δρομείς επιλέγουν για την ποιότητα της διοργάνωσης και της φιλοξενίας, συνδυάζοντας αρμονικό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με τον αθλητισμό αναψυχής.

Σπάει όλα τα ρεκόρ ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ!

Μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών και πιο έντονες συγκινήσεις από κάθε άλλη φορά υπόσχεται ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, αποτελώντας ένα αθλητικό γεγονός που χιλιάδες δρομείς επιλέγουν για την ποιότητα της διοργάνωσης και της φιλοξενίας, συνδυάζοντας αρμονικό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με τον αθλητισμό αναψυχής.