Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Η Φιλιππίδου στην έβδομη θέση στους Aγώνες Μεσογειακών Χωρών

Η Αρετή Φιλιππίδου στους πανηγυρισμούς μετά την κατάκτηση του μεταλλίου στο Παγκόσμιο του Κάλι

Η Αρετή Φιλιππίδου εκπροσώπησε σήμερα τη χώρα μας στoυς Aγώνες Μεσογειακών Χωρών στην Πεσκάρα, όπου κατέλαβε την έβδομη θέση στη δισκοβολία με 47,71 μέτρα.

Η αθλήτρια έχει ήδη τη σκέψη της στην προετοιμασία της νέας περιόδου, δεδομένο του ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση διεξάγεται σε χρονική περίοδο όπου οι περισσότεροι αθλητές και αθλήτριες έχουν ολοκληρώσει την ξεκούραση τους και ετοιμάζονται για την επόμενη χρονιά και δεν προσφέρεται για επίτευξη μεγάλων επιδόσεων.

Η “ασημένια” στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 του Κάλι, είχε ακόμη έγκυρες βολές στα 45,18 μ., 45,15 μ., 47,71 μ., 44,66 μ. και 47,49 μέτρα.

Νικήτρια του αγώνα ήταν η Αμάντα Γκαντού- Ντουμπά με 55,09 μέτρα. Στους αγώνες έχουν δικαίωμα συμμετοχής αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας Κ23 και Κ20. Η δεύτερη ελληνική εκπροσώπηση στη διοργάνωση είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής Ανδρών Κ20, Γιάννης Κορακίδης, ο οποίος αγωνίζεται την Κυριακή (11/9, 18.00), στην δεύτερη και τελευταία ημέρα των αγώνων.

Τα αποτελέσματα και οι συμμετοχές

Δείτε Επίσης

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Υποστήριξη κορυφαίου επιπέδου για κάθε έναν από τους συμμετέχοντες στους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος, καθώς και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων για όλη την οικογένεια, περιλαμβάνει ο 18ος Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, που υπόσχεται να συνεχίσει την απόλυτα επιτυχημένη παράδοσή του και να ανεβάσει φέτος τον πήχη ακόμα ψηλότερα!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφώνγια τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφών για τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Την παράταση των εγγραφών αποφάσισε η Οργανωτική Επιτροπή του 18ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, ανταποκρινόμενη στο εντυπωσιακό ενδιαφέρον για συμμετοχή στη μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα!