Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Φινάλε σεζόν για τον Γιάννη Κορακίδη με την τρίτη θέση στην Πεσκάρα

Ο Γιάννης Κορακίδης ολοκλήρωσε τη σεζόν κατακτώντας την τρίτη θέση στη σφυροβολία, στους Αγώνες Μεσογειακών Χωρών, που ολοκληρώνονται σήμερα στην Πεσκάρα.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Κ20 είχε καλύτερη βολή στα 65,17 μ. σε έναν αγώνα, όπου είχε ακόμη δύο έγκυρες προσπάθειες στα 63,65 μ., και 61,13 μέτρα. Ο 19χρονος αθλητής στη διάρκεια της χρονιάς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 με 79,11 μ., που ήταν η κορυφαία επίδοση στον κόσμο.

Ο αθλητής πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του στους αγώνες της επόμενης χρονιάς, όπου θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

Ο Κορακίδης παράλληλα θα προχωρήσει στην επόμενη μετάβαση της καριέρας του, αφού μετά την πολύχρονη πορεία δίπλα στον πολύπειρο προπονητή Γιάννη Χρίστογλου θα μετακομίσει στην Αθήνα για να ενσωματωθεί στο γκρουπ του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου. Ο νεαρός αναμένεται το επόμενο διάστημα να μετακομίσει στην Αθήνα και να ξεκινήσει την προπόνηση του για τη νέα χρονιά.

Νικητής στο σημερινό αγώνα ήταν ο Γάλλος Μπρουσέλ με 71,37 μ. και δεύτερος ο Ιταλός Ολιβιέρι με 71,09 μέτρα.

Τα αποτελέσματα και οι συμμετοχές

Δείτε Επίσης

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη λαμπερή βραδιά των Gazzetta Awards by bwin!

Περίοπτη θέση στη λαμπερή βραδιά των ετήσιων αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards by bwin, που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της διοργάνωσης στον αθλητισμό!