Η Άννα Βασιλείου γυρίζει σελίδα στη ζωή της και αφήνει πίσω της τον πρωταθλητισμό

Την απόφαση να ολοκληρώσει την πορεία της στον αθλητισμό πήρε η πρωταθλήτρια της παρατεταμένης ταχύτητας, Άννα Βασιλείου, μετά την πολύχρονη παρουσία σε στάδια εντός και εκτός συνόρων.

Η έμπειρη αθλήτρια από το Ηράκλειο αποτέλεσε μέλος της εθνικής ομάδας με την οποία κατάφερε να συμμετάσχει σε κορυφαίες διοργανώσεις και να προσφέρει την πολύτιμη βοήθειά της τόσο σε ατομικό επίπεδο, όσο και με την ομάδα 4Χ400 μέτρα. Η 30χρονη ανακοίνωσε την απόφαση της με σχετική ανάρτηση στα social media.

“Είναι κάποιες φορές στη ζωή που τα πράγματα έρχονται τελείως διαφορετικά απ’ ότι έχουμε προγραμματίσει.
Τα τελευταία χρόνια προσπάθησα να συνδυάσω τη δουλειά μου με τον πρωταθλητισμό ξέροντας ότι αυτός ο συνδυασμός θα ήταν επίπονος. Ο πρωταθλητισμός απαιτεί πολλές ώρες θυσίας και σκληρής δουλειάς . Ενώ το σώμα μου έστελνε τα μηνύματα του εγώ έκανα τις υπερβάσεις μου και δυστυχώς έφερα το αντίθετο αποτέλεσμα.
Μέσα από αυτό το “ταξίδι” έμαθα και πέρασα πολλά.. Ένιωσα χαρά, λύπη, αγωνία, άγχος αλλά το σημαντικότερο.. Ευγνωμοσύνη και Υπερηφάνεια .. Είμαι υπερήφανη που μπόρεσα και αγωνίστηκα για την εθνική μου ομάδα και για την Ελλάδα.
Ευχαριστώ πολύ όλους όσους με στήριξαν κυρίως την οικογένεια μου και τον προπονητή μου Άρη Βισκαδουράκη που εκτός από αθλήτριες του μας είχε σαν παιδιά του.
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές σ αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε”.

Η Βασιλείου, η οποία έχει ατομικό ρεκόρ στα 200 μ. 23.84, ενώ στα 400 μ. 52.50, μεταξύ άλλων συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016 στο Άμστερνταμ και του 2018 στο Βερολίνο.

Δείτε Επίσης

Zagori Mountain Running 2024: 48ωρη παράταση εγγραφών

Zagori Mountain Running 2024: 48ωρη παράταση εγγραφών

Η Οργανωτική επιτροπή του Zagori Mountain Running ζητάει συγνώμη για την όποια αναστάτωση δημιουργήθηκε και δεν μπορέσατε χτες να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας και δίνει παράταση στις εγγραφές όλων των αγώνων των BASIC πακέτων μέχρι Τρίτη 09/07/2024 στις 23:59