Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Αρνητικά τα μοριακά τεστ σε μέλη της εθνικής ομάδας στη Θεσσαλονίκη

Μοριακός έλεγχος σε 29 μέλη των εθνικών ομάδων, με έδρα τη Θεσσαλονίκη και το Καυτανζόγλειο στάδιο, πραγματοποιήθηκε σήμερα με πρωτοβουλία του ΣΕΓΑΣ.

Τα τεστ, τα οποία στο σύνολο τους ήταν αρνητικά, έγιναν με αφορμή την εμφάνιση κρουσμάτων κορωνοϊού σε αθλητές που χρησιμοποιούν την εγκατάσταση. Θυμίζουμε πως το Καυτανζόγλειο στάδιο, με απόφαση της διοίκησης του, είναι κλειστό από την Τετάρτη μέχρι και αύριο, προκειμένου να γίνει απολύμανση σε όλους τους χώρους.

Δείτε Επίσης

Πώς θα καθυστερήσουμε την εμφάνιση της κόπωσης στους δρομείς μεγάλων αποστάσεων

Κατά την διάρκεια της προπόνησης σε μεγάλες αποστάσεις, η πρόσληψη του οξυγόνου είναι ιδιαίτερα αυξημένη, με αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγής ελεύθερων ριζών οι οποίες επιταχύνουν την εμφάνιση μυϊκής κόπωσης και επιβραδύνουν την μυική αποκατάσταση.

Αποτελέσματα αγώνων στο εξωτερικό

ΙΑΠΩΝΙΑ: Σε αγώνα στη Γιασίμα ένας μαθητής του λυκείου, ο  Anthony Maina έτρεξε τα 5.000μ. σε 13.40.32. Ξεχώρισε ακόμη η Agnes Mukari με 8.52.22 στα 3.000μ. ΤΟΚΟΡΑΖΑΒΑ: Σε αγώνα στην Tokorazawa ο Κενυάτης Victor Kipkirui έκανε στο ντεμπούτο στα 10.000μ. 28.09.07. ΙΤΑΛΙΑ: Στον 14ο ημιμαραθώνιο στην Πίζα με περίπου 200 δρομείς να φεύγουν σε κύματα, […]