Το Νο 1 Περιοδικό για τον Ελληνικό Στίβο

Πού τρέχει ο λογισμός σου;

Γίνε καλύτερος δρομέας και άνθρωπος μέσα από τις ιστορίες 21 +1 σπουδαίων αθλητών

Πού τρέχει ο λογισμός σου

Κυκλοφορεί το νέο βιβλίο του προπονητή και αθλητή μεγάλων αποστάσεων Δημήτρη Τζεφαλή, με τίτλο: ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΟΥ;

Το βιβλίο προτίθεται να μας οδηγήσει στο να «τρέχουμε τη ζωή μας» με έναν καλύτερο τρόπο. Να σκεπτόμαστε, να ζούμε και να λειτουργούμε το μυαλό μας, όπως ενός δρομέα, ενός πρωταθλητή. Ο προπονητής και αθλητής Δημήτρης Τζεφαλής, μετά από 20 χρόνια διαδρομής και πολλά χιλιόμετρα σκέψεων, προτείνει ιδέες και λεκτικά ερεθίσματα, ώστε να «τρέχει» ο λογισμός μας διαφορετικά και πιο δημιουργικά.

Μετά το «ευαγγέλιο» του δρομέα, όπως χαρακτηρίζεται από τους αναγνώστες το best seller βιβλίο προπονητικής «Φέρνοντας κοντά τις μεγάλες αποστάσεις», ο Δημήτρης Τζεφαλής μάς θυμίζει ότι ένας καλός δρομέας, αλλά και κάθε άνθρωπος, δεν αρκεί να διαπλάθει μόνο το σώμα του, αλλά και το πνεύμα και την ψυχή του. Διαβάστε στις σελίδες του ρήσεις μεγάλων αθλητών που έχουν αλλάξει τον ρου της ιστορίας του αθλητισμού και της κοινωνίας με την παρουσία τους. Ανθρώπων που με τη στάση και τον τρόπο ζωής τους αποτελούν έμπνευση για όλους μας. Στιγμιότυπα και πορείες ζωής αθλητών διανθισμένα από προσωπικά παραδείγματα και μεταφορές του συγγραφέα για μια ομορφότερη και πληρέστερη ζωή. Οι αρχές και οι αξίες του αθλητισμού βρίσκουν καθημερινή ανταπόκριση σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας.

Ένα βιβλίο που μπορεί να αγγίξει, όχι μόνο τις ψυχές των δρομέων ή των αθλητών γενικότερα, αλλά όλων και μάς οδηγεί στο να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για κάτι ξεχωριστό και αξιομνημόνευτο στον τομέα μας.

Η φωτογραφία του εξωφύλλου είναι του Άγγελου Ζυμάρα.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Sportbook. Θα το βρείτε στο εξειδικευμένο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο Sportbook καθώς και σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία.

Δείτε Επίσης

Adidas and Parley for the Oceans: Πέντε Χρόνια Συνεργασίας Και Δέσμευση Για Ένα Μέλλον Χωρίς Πλαστικά Απορρίμματα

Επιμέλεια: Ζαχαρένια Πιλιτσίδου Πέντε χρόνια μετά την έναρξη της συνεργασίας τους, adidas και Parley for the Oceans επιβεβαιώνουν τη δέσμευση στο κοινό τους όραμα να βοηθήσουν στον τερματισμό της παγκόσμιας κρίσης πλαστικών απορριμμάτων, να φέρουν οικολογική καινοτομία και αλλαγή στον κλάδο των αθλητικών ειδών και να προωθήσουν μια Επανάσταση Υλικών για τη συνολική αντικατάσταση του πλαστικού. Η συνεργασία των […]