Επιστροφή με Γιώργο Πομάσκι

Η Βούλα Παπαχρήστου επέστρεψε στον Γιώργο Πομάσκι, μετά από ένα χρόνο που είχαν αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Βούλα Παπαχρήστου
Του Τόλη Λελεκίδη

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ως γνωστόν συνεργάστηκε με τον Δημήτρη Βασιλικό και πριν από λίγες ημέρες, όπως έγραψε το Athletics magazine, αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους.

Σαν «πατέρας με κόρη» έχει εξελιχθεί η σχέση προπονητή- αθλήτριας του Γιώργου Πομάσκι και της Βούλας Παπαχρήστου. Μίλησαν για λίγο και τα βρήκαν και πάλι. Έτσι, η κορυφαία τριπλουνίστρια παραμένει στο ΟΑΚΑ και «μετακομίζει» πάλι στο γκρουπ του ομοσπονδιακού προπονητή.

Δείτε Επίσης

Στον Δήμο Μαραθώνα, σε νέο Venue και με νέες Διαδρομές, το ΙRONMAN(R) 70.3(R) Greece 2024

Στον Δήμο Μαραθώνα, σε νέο Venue και με νέες Διαδρομές, το ΙRONMAN(R) 70.3(R) Greece 2024

Ο κορυφαίος παγκόσμιος αγώνας τριάθλου IRONMAN® 70.3® Greece, που από το 2019 έχει αγαπηθεί από χιλιάδες αθλητές από όλον τον κόσμο, θα διεξαχθεί φέτος από την ομάδα της IRONMAN® Greece στις 18-20 Οκτωβρίου 2024, στη μυθική γη του Μαραθώνα, όπου κυριαρχεί η θετική ενέργεια και η αύρα της νίκης. Η αλλαγή της τοποθεσίας προέκυψε μετά […]

«Ο Δρόμος των Μουσών» - 18/08/2024

«Ο Δρόμος των Μουσών» – 18/08/2024

Ο Εκπολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος της Άνω Μηλιάς Πιερίας με τη συνεργασία του Συλλόγου Δρομέων ΑΠΣΔ ΠΙΕΡΙΑΣ ΖΕΥΣ και του Δήμου Κατερίνης διοργανώνουν, για Δέκατη χρονιά, τον Αγώνα Δρόμου Βουνού με τον διακριτικό τίτλο, «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΩΝ» 10χλμ στην Άνω Μηλιά.