Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Επιστροφή με Γιώργο Πομάσκι

Η Βούλα Παπαχρήστου επέστρεψε στον Γιώργο Πομάσκι, μετά από ένα χρόνο που είχαν αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Βούλα Παπαχρήστου
Του Τόλη Λελεκίδη

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ως γνωστόν συνεργάστηκε με τον Δημήτρη Βασιλικό και πριν από λίγες ημέρες, όπως έγραψε το Athletics magazine, αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους.

Σαν «πατέρας με κόρη» έχει εξελιχθεί η σχέση προπονητή- αθλήτριας του Γιώργου Πομάσκι και της Βούλας Παπαχρήστου. Μίλησαν για λίγο και τα βρήκαν και πάλι. Έτσι, η κορυφαία τριπλουνίστρια παραμένει στο ΟΑΚΑ και «μετακομίζει» πάλι στο γκρουπ του ομοσπονδιακού προπονητή.

Δείτε Επίσης

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Υποστήριξη κορυφαίου επιπέδου για κάθε έναν από τους συμμετέχοντες στους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος, καθώς και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων για όλη την οικογένεια, περιλαμβάνει ο 18ος Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, που υπόσχεται να συνεχίσει την απόλυτα επιτυχημένη παράδοσή του και να ανεβάσει φέτος τον πήχη ακόμα ψηλότερα!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφώνγια τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφών για τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Την παράταση των εγγραφών αποφάσισε η Οργανωτική Επιτροπή του 18ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, ανταποκρινόμενη στο εντυπωσιακό ενδιαφέρον για συμμετοχή στη μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα!