Αρνητικό το δείγμα της Τζένγκο

Του Τόλη Λελεκίδη

Η Ελίνα Τζένγκο, μία από τις αθλήτριες που χωρίς να φταίει βρέθηκε στο επίκεντρο, καθώς κάποιοι προσπάθησαν αυτό το μεγάλο ταλέντο να το «αμαυρώσουν» για δικά τους συμφέροντα, σύμφωνα με πληροφορίες του Athletics magazine, είναι αρνητική σε έλεγχο ντόπινγκ.

Μάλιστα, φαίνεται πως ο έλεγχος, που διενήργησε το ΕΣΚΑΝ, έγινε εντός διοργάνωσης στις 2 Αυγούστου με τη σημείωση «επίτευξη Πανελληνίου και Παγκοσμίου ρεκόρ». Να θυμίσουμε ότι η Ελληνίδα πρωταθλήτρια την 1η Αυγούστου στη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ20 που είχε διεξαχθεί στα Ιωάννινα είχε ρίξει βολή στον ακοντισμό στα 63,96μ., επίδοση πάνω από το παγκόσμιο ρεκόρ. Το ΕΣΚΑΝ δεν βρίσκονταν στη διοργάνωση και ζητήθηκε από τον εθνικό προπονητή Γιάννη Κουτσιώρα να περάσει από έλεγχο, κάτι που δεν κατέστη δυνατόν και πέρασε τελικά την επόμενη ημέρα. Στη συνέχεια η World Athletics αποφάσισε την ακύρωση.

Δείτε Επίσης

Πάνω από 60 κορυφαίοι ομιλητές στο Front Runners in Sports Management 5.0 στις 7-9 Δεκεμβρίου

Πάνω από 60 κορυφαίοι ομιλητές στο Front Runners in Sports Management 5.0 στις 7-9 Δεκεμβρίου

Το μεγαλύτερο συνέδριο για το αθλητικό management και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη, το “Front Runners in Sports Management 5.0” επιστρέφει πιο πλούσιο από ποτέ με πάνω από 60 σπουδαίους ομιλητές και άκρως ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες που αφορούν στον Αθλητικό Τουρισμό, τη Βιωσιμότητα, τον Αθλητισμό και την Αθλητική Βιομηχανία.