Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Αρνητικό το δείγμα της Τζένγκο

Του Τόλη Λελεκίδη

Η Ελίνα Τζένγκο, μία από τις αθλήτριες που χωρίς να φταίει βρέθηκε στο επίκεντρο, καθώς κάποιοι προσπάθησαν αυτό το μεγάλο ταλέντο να το «αμαυρώσουν» για δικά τους συμφέροντα, σύμφωνα με πληροφορίες του Athletics magazine, είναι αρνητική σε έλεγχο ντόπινγκ.

Μάλιστα, φαίνεται πως ο έλεγχος, που διενήργησε το ΕΣΚΑΝ, έγινε εντός διοργάνωσης στις 2 Αυγούστου με τη σημείωση «επίτευξη Πανελληνίου και Παγκοσμίου ρεκόρ». Να θυμίσουμε ότι η Ελληνίδα πρωταθλήτρια την 1η Αυγούστου στη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ20 που είχε διεξαχθεί στα Ιωάννινα είχε ρίξει βολή στον ακοντισμό στα 63,96μ., επίδοση πάνω από το παγκόσμιο ρεκόρ. Το ΕΣΚΑΝ δεν βρίσκονταν στη διοργάνωση και ζητήθηκε από τον εθνικό προπονητή Γιάννη Κουτσιώρα να περάσει από έλεγχο, κάτι που δεν κατέστη δυνατόν και πέρασε τελικά την επόμενη ημέρα. Στη συνέχεια η World Athletics αποφάσισε την ακύρωση.

Δείτε Επίσης

Έγραψε ιστορία ο 16ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, με δέκα χιλιάδες συμμετοχές και σπουδαία μηνύματα ζωής!

Η μεγάλη εαρινή γιορτή της Βόρειας Ελλάδας, ο 16ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, έκανε μοναδικό το πρωινό της Κυριακής 10 Απριλίου και χάρισε την ομορφότερη εμπειρία σε δέκα χιλιάδες και πλέον δρομείς και θεατές, που πλημμύρισαν με τα χαμόγελά τους τη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία, πετυχαίνοντας ξεχωριστές επιδόσεις και αναδεικνύοντας διεθνώς τη χώρα μας ως κοιτίδα […]

Το έργο και η δράση την τελευταία 20ετία

Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος και ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας, Βασίλης Σεβαστής, είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τον απολογισμό του διοικητικού έργου, της διοίκησης του ΣΕΓΑΣ της τελευταίας 20ετίας.