Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Αρνητικό το δείγμα της Τζένγκο

Του Τόλη Λελεκίδη

Η Ελίνα Τζένγκο, μία από τις αθλήτριες που χωρίς να φταίει βρέθηκε στο επίκεντρο, καθώς κάποιοι προσπάθησαν αυτό το μεγάλο ταλέντο να το «αμαυρώσουν» για δικά τους συμφέροντα, σύμφωνα με πληροφορίες του Athletics magazine, είναι αρνητική σε έλεγχο ντόπινγκ.

Μάλιστα, φαίνεται πως ο έλεγχος, που διενήργησε το ΕΣΚΑΝ, έγινε εντός διοργάνωσης στις 2 Αυγούστου με τη σημείωση «επίτευξη Πανελληνίου και Παγκοσμίου ρεκόρ». Να θυμίσουμε ότι η Ελληνίδα πρωταθλήτρια την 1η Αυγούστου στη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ20 που είχε διεξαχθεί στα Ιωάννινα είχε ρίξει βολή στον ακοντισμό στα 63,96μ., επίδοση πάνω από το παγκόσμιο ρεκόρ. Το ΕΣΚΑΝ δεν βρίσκονταν στη διοργάνωση και ζητήθηκε από τον εθνικό προπονητή Γιάννη Κουτσιώρα να περάσει από έλεγχο, κάτι που δεν κατέστη δυνατόν και πέρασε τελικά την επόμενη ημέρα. Στη συνέχεια η World Athletics αποφάσισε την ακύρωση.

Δείτε Επίσης

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο Μαραθώνιος Κρήτης

Με ρεκόρ εγγραφών τους 2.800 δρομείς και ρεκόρ τερματισάντων στον Μαραθώνιο δρόμο  από όλη την Κρήτη, την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό ολοκληρώθηκε ο 8ος μαραθώνιος Κρήτης ο οποίος ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Μακαριστού Ειρηναίου Γαλανάκη. Με πάνω από 300 εθελοντές και 50 μοτοσυκλέτες των Λεσχών Varadero  και Κλασσικής  και παραπάνω από 200 μέλη της Τροχαίας […]