Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Επιστροφή για το TRIMORE Multisports Tour στην Καστοριά

Η TRIMORE Sport Events, σε συνεργασία με το Δήμο Καστοριάς και την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς,  διοργανώνουν το 2ο TRIMORE M.T. Kastoria | ISOMAN 2022, στο πλαίσιο του TRIMORE Multisports TOUR, στις 17 – 19 Ιουνίου 2022.

Μετά από δύο χρόνια απουσίας, λόγω των ειδικών συνθηκών που βιώνουμε, το TRIMORE Multisports TOUR επιστρέφει στην υπέροχη παραλίμνια πόλη της Καστοριάς, για να προσφέρει ένα αθλητικό, ψυχαγωγικό και πολιτιστικό event, με αγώνες τριάθλου και ISOMAN Equalized Triathlon ενηλίκων και παιδιών διαφόρων αποστάσεων, αγώνες κολύμβησης open water διαφόρων αποστάσεων, αγώνα ορεινού τρεξίματος και άλλες παράλληλες αθλητικές, ψυχαγωγικές και πολιτιστικές δράσεις.

Η Καστοριά, μια από τις πιο γραφικές πόλεις στη βόρεια Ελλάδα, χτισμένη δίπλα στη λίμνη Ορεστιάδα, με αρχοντικά, παραδοσιακές γειτονιές, βυζαντινά μνημεία και αξιοθέατα, αποτελεί ένα συναρπαστικό τουριστικό προορισμό, που έχει να προσφέρει κάτι διαφορετικό κάθε εποχή του χρόνου και εντυπωσιάζει τους επισκέπτες, ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Με στόχο τη συμβολή στην ανάπτυξη της περιοχής και την παρακίνηση όλο και περισσοτέρων ανθρώπων να βιώσουν ξεχωριστές εμπειρίες με την οικογένεια, την παρέα και τους φίλους τους επισκεπτόμενοι εξαιρετικούς ελληνικούς προορισμούς, σχεδιάσαμε ένα διαφορετικό τριήμερο αθλητικό και ψυχαγωγικό event.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ισχυρές τριαθλητικές αναμετρήσεις ενηλίκων Triathlon Half Iron & Olympic distance, ISOMAN quarter & kids distance, Open Water Swimming 10k, 2.5k & 0,5k, Trail Running 21k & 8k, με ευρηματικές fun αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Όσοι έλαβαν μέρος στο 1ο TRIMOREM.T. Kastoria | ISOMAN μιλούν για αυτό ακόμη με ενθουσιασμό και νοσταλγία, οπότε δέσμευση της TRIMORESportEvents είναι να επιστρατεύσει τη φαντασία και την όρεξη της ομάδας της, ώστε να ενθουσιάσει και εκείνους που θα ζήσουν τη φετινή διοργάνωση. Οι εγγραφές έχουν ανοίξει και οι early bird τιμές ισχύουν μέχρι τις 3 Απριλίου. Σας περιμένουμε όλους σε ένα ραντεβού περιπέτειας και δυνατής εμπειρίας. Δείτε το video teaser της διοργάνωσης εδώ και δείτε λεπτομέρειες και δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ!

Δείτε Επίσης

Μεγάλη επίδοση για τη Σπυριδούλα Καρύδη στο άλμα εις μήκος

Ζαχαρένια Πιλιτσίδου Με πανελλήνιο ρεκόρ στο άθλημα άλμα εις μήκος έπεσε η αυλαία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα Ιωάννινα. Η Σπυριδούλα Καρύδη με προπονητή τον Παύλο Σκορδίλη στην πρώτη της προσπάθεια πρωσγειώθηκε στα 6.56 μ. ενώ στη δεύτερη προσπάθεια πραγματοποίησε άλμα στα 6.71 μ. συντρίβοντας το ρεκόρ της Νίκης Ξάνθου που κρατήθηκε από τις 22 Αυγούστου […]