Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

LAST CALL: 3 μέρες ακόμα μέχρι να κλείσουν οι εγγραφές για τον 11ο Taygetos Challenge 2022

Οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και την Παρασκευή 11 Μαρτίου!!

3 ημέρες απέμειναν μόνο, για καινούργιες εγγραφές και για την ολοκλήρωση των εγγραφών.

Όσοι αθλητές έχουν κάνει την εγγραφή τους, μπορούν να δουν αν η εγγραφή τους είναι έγκυρη στο παρακάτω link  Συμμετέχοντες 2022 . 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
ΔΕΝ θα υπάρχει δυνατότητα για νέες εγγραφές και πληρωμές στη γραμματεία πριν τον αγώνα! 
Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε όλους τους αθλητές που επιθυμούν να αγωνιστούν στον 11ο Taygetos Challenge να ολοκληρώσουν τις εγγραφές τους μέχρι την Παρασκευή 11/3 στις 23:59. 

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Με στόχο την μείωση του περιβαντολογικού αποτυπώματος στον 11o Taygetos Challenge 2022, παροτρύνουμε τους συμμετέχοντες να αποκτήσουν φιλικές με το περιβάλλον συνήθειες, παρακινούμε και ενημερώνουμε τους αθλητές ότι χρειάζεται να φέρουν και χρησιποποιούν δικά τους παγούρια στον αγώνα με σκοπό την μείωση της χρήσης πλαστικού. 

O 11oς Taygetos Challenge 2022 θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις οδηγίες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ορίζονται από τους αρμόδιους φορείς και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. 

Σε περίπτωση αναβολής του αγώνα λόγω έκτακτων μέτρων ή περιορισμών λόγω covid’19, οι αθλητές έχουν δικαίωμα είτε να μεταφέρουν τη συμμετοχή τους στη μελλοντική διεξαγωγή του Taygetos Challenge είτε να τους επιστραφεί το αντίτιμο της συμμετοχής τους αφαιρουμένης της τραπεζικής προμήθειας (2€)

Για 5η συνεχόμενη χρονιά τα  X Treme Stores Kalamata στηρίζουν το Taygetos Challenge, καλύπτοντας την ενέργεια & ενυδάτωση των αθλητών με κορυφαία συμπληρώματα διατροφής. 

Οι αθλητές θα ενυδατωθούν και θα πάρουν ενέργεια στους σταθμούς τροφοδοσίας για το Taygetos Marathon 37Κm : 

1) ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 10: CARBOSNACK (ENERGY GEL)
2) ΠΥΡΓΟΣ ΚΙΤΡΙΝΙΑΡΗ : UNISPORT (ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΤΕΣ)
3) ΦΑΡΑΓΓΙ: CARBOSNACK (ENERGY GEL) & UNISPORT (ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΤΕΣ)
4) ΤΣΕΡΙΑ: UNISPORT (ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΤΕΣ)
5) ΚΑΛΟ: CARBOSNACK (ENERGY GEL) & UNISPORT (ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΤΕΣ)

ΣΤΑΘΜΟΙ 20Κm
1) ΦΑΡΑΓΓΙ: CARBOSNACK (ENERGY GEL) & UNISPORT (ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΤΕΣ)
2) ΤΣΕΡΙΑ: UNISPORT (ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΤΕΣ)

ΣΤΑΘΜΟΣ 10Κm
1) ΚΑΛΟ: UNISPORT (ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΤΕΣ)

 Τα X-Treme Stores Kalamata προσφέρουν στους 3 πρώτους άνδρες και στις 3 πρώτες γυναίκες της γενικής κατηγορίας του αγώνα των 37Km ένα πακέτο με ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ WARRIORLAB – ΙΣΟΤΟΝΙΚΟ ΠΟΤΟ NUTREND και ΠΕΤΣΕΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ X-TREME STORES. Επιπλέον, στους 3 πρώτους άνδρες και στις 3 πρώτες γυναίκες της γενικής κατηγορίας του αγώνα των 20Km προσφέρουν ένα πακέτο με ΙΣΟΤΟΝΙΚΟ ΠΟΤΟ NUTREND και ΠΕΤΣΕΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ X-TREME STORES.

ΝΕΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ


Καλωσορίζουμε την Coco-Mat, μία από τις ηγέτιδες εταιρίες στο χώρο των προϊόντων ύπνου, διαθέτοντας παρουσία σε 21 χώρες σε όλο τον κόσμο, η οποία πίστεψε και έμπρακτα θα στηρίξει τον Taygetos Challenge 2022.
Όλα τα προϊόντα της εταιρίας παράγονται στην Ελλάδα, εξ’ ολοκλήρου από φυσικά υλικά.

Την συγχαίρουμε και την ευχαριστούμε καθώς στόχος της εταιρείας σε όλες τους τομείς της δραστηριότητάς της, είναι η απόλυτη ποιότητα, η βιωσιμότητα και η μηδενική περιβαλλοντική όχληση.

Καλωσορίζουμε ακόμα έναν υποστηρικτή που στηρίζει έμπρακτα την διοργάνωση του 11oυ Taygetos Challenge 2022! Το SwimmingShop είναι το No1 τριαθλητικό κατάστημα στην Ελλάδα και ανήκει στην εταιρία Ε.ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΑΒΒΕΕ.

Το εξειδικευμένο προσωπικό αποτελείται από ανθρώπους με πάθος και ενθουσιασμό για το τρίαθλο και το τρέξιμο και έτσι μπορούν να κατανοήσουν απόλυτα τις ανάγκες σας.
SwimmingShop … not just swimming!

O 11ος Taygetos Challenge είναι υπο την Αιγίδα του Δήμου Δυτικής Μάνης

ΧΟΡΗΓΟΙ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Alma Sport, Coco-Mat, Greektomato, MINOA water, X-Treme stores Kalamata, Electric Rev, Swimmingshop.gr

A49, Blauel Organic oil, Cryosaouna studio, Pi3, PhysioAthens

Για εγγραφές μέχρι και την Παρασκευή 11/3 στις 23:59, μπείτε στο https://www.taygetoschallenge.com/oi-agones/

Δείτε Επίσης

Νίκη του Αλέξανδρου Μορτζάκη στα 10.000 βάδην στο Πανελλήνιο Κ18

Επιμέλεια: Ζαχαρένια Πιλιτσίδου Στην πόλη της Λάρισας ξεκίνησε η δεύτερη μέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κ18. Ο Αλέξανδρος Μορτζάκης (Ολυμπιάδα Πάτρας) βρέθηκε σε καλύτερη κατάσταση από τους υπόλοιπους και χωρίς ιδιαίτερη πίεση τερμάτισε πρώτος με χρόνο 46.57.25. Ο αθλητής είχε κατακτήσει και την περυσινή διοργάνωση και πλησίασε το ατομικό του ρεκόρ που είναι 46.42.59. από το […]

Όλοι είναι νικητές στο Athletics Magazine Virtual Run

Συγχαρητήρια σε όλους τους δρομείς που συμμετείχαν στο Athletics Magazine Virtual Run. Σημασία έχει η συμμετοχή και η διατήρηση ενός υγιούς και αθλητικού προφίλ στις δύσκολες ημέρες εξαιτίας των απαγορεύσεων λόγω του κορωναϊού. Επισυνάπτουμε τη λίστα με τους δρομείς. Η σειρά είναι ανάλογη με τα πόσα χιλιόμετρα διένυσαν τις ημέρες του Virtual Run. Τα χιλιόμετρα […]